Γονείς για δεύτερη φορά Χάρης Χριστόπουλος και Αννίτα Μπράντ

Ήρθε στον κόσμο το παιδάκι τους και δεν το είπαν σε κανέναν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Από την έναρξη του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έλεγε πως ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι του, γεγονός που δεν γνώριζε κανείς. Τελικά το ζευγάρι αυτό όπως αποκάλυψε είναι η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Οι δυο τους δεν ήθελαν να μαθευτεί η εγκυμοσύνη, καθώς όπως ανέφερε η παρουσιάστρια ήταν δύσκολη. Για το λόγο αυτό ήθελαν να το κρατήσουν μόνο για τον εαυτό τους και την οικογένεια τους.

Ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι Χριστόπουλου - Μπραντ

Τελικά Αννίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος έγιναν δεύτερη φορά γονείς, χαρίζοντας στον γιο τους ένα αδερφάκι.

Δείτε φωτογραφίες από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού!

Flashback: Αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου τους

Το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, ο διάσημος φωτογράφος Χάρη Χριστόπουλου και η make up artist, Ανίτα Μπραντ, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο νησί της Λευκάδας, κρυφά.

Στην τελευταία της ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ανίτα μας δείχνει αδημοσίευτες φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα, καθώς κλείνουν τέσσερα χρόνια παντρεμένοι. Πάμε να δούμε το υπέρλαμπρο νυφικό της και εάν έχεις στυλιστικές απορίες, θα σου τις λύσω εδώ.

Επέλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα, δημιουργία της σχεδιάστριας Βάσιας Τζοτζοπούλου. Είναι μακρύ, με V ντεκολτέ, see through ύφασμα, με στρας σε όλο το μήκος του και άνοιγμα στο πόδι και την πλάτη. Ήταν στην κυριολεξία σα νεράιδα.

Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος

Η εμφάνιση της ήταν πολύ κομψή και πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα νυφικά της showbiz.

Ανίτα Μπραντ

Δες επίσης το εντυπωσιακό φόρεμα της Κωνσταντίνας Καραλέξη, στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, στη βάφτιση της κόρης τους.