«Είμαστε για άλλο λόγο εδώ πέρα, πάμε παρακάτω, άλλη ερώτηση» - Ενοχλημένος ο Γιώργος Χρανιώτης στον αέρα του Happy Day

Τι απέφυγε να απαντήσει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαστε για άλλο λόγο εδώ πέρα, πάμε παρακάτω, άλλη ερώτηση» - Ενοχλημένος ο Γιώργος Χρανιώτης στον αέρα του Happy Day

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του Happy Day σε έξοδό του και έκανε μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν στον αέρα του ALPHA το πρωί της Παρασκευής 31/3. Ο ίδιος, λοιπόν, ρωτήθηκε για διάφορα θέματα, όπως είναι η παρουσία του στο νοσοκομείο για τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και τις εξελίξεις του Survivor All Star, όμως φάνηκε να εκνευρίζεται και επέμεινε να ερωτηθεί για την δουλειά του, παρά για όλα τα υπόλοιπα.

Είχε περάσει και εκείνος από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ τι θα συμβεί με την αποβολή του Σπύρου Μαρτίκα), όμως δεν είναι κάτι για το οποίο θέλει να είναι γνωστός, επομένως προτίμησε να αναφερθεί στον αγώνα που δίνουν όλοι οι ηθοποιοί αυτή τη στιγμή για να διατηρήσουν τον τίτλο των σπουδών τους μετά την υποτίμηση των πτυχίων τους.

Ενοχλημένος ο Γιώργος Χρανιώτης μπροστά στην κάμερα του Happy Day

«Είμαστε για άλλο λόγο εδώ πέρα, πάμε παρακάτω, άλλη ερώτηση», απάντησε αρχικά σε ερώτηση για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ και για το Survivor συνέχισε με το ίδιο ύφος: «Δεν μιλάω, δεν ασχολούμαι καθόλου, δεν βλέπω. Άλλη ερώτηση που να σχετίζεται με τη δουλειά μου, παρακαλώ».

Ενώ για την δουλειά του απάντησε: «Ήμασταν και χθες έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού και θα συνεχίσουμε να είμαστε, να διεκδικούμε τα αυτονόητα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι απόφοιτος Λυκείου, αλλά δεν είμαστε. Όπως λέμε ότι είναι πολύ ωραίο να είσαι γυναίκα κι εγώ άντρας, δεν είναι κακό να είσαι γυναίκα ούτε άντρας, αλλά αυτή τη στιγμή εγώ είμαι άντρας κι εσύ γυναίκα. Οπότε είναι πολύ ωραίο να διατηρήσουμε τα φύλα μας και να διατηρήσουμε και τους τίτλους σπουδών μας».