«Είχε διάφορα ιατρικά θέματα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόπουλου και του μαιευτήρα για την εγκυμοσύνη της Ανίτα Μπραντ

"Λύγισε" ο φωτογράφος μιλώντας για το δεύτερο παιδάκι τους! Οι πρώτες φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχε διάφορα ιατρικά θέματα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόπουλου και του μαιευτήρα για την εγκυμοσύνη της Ανίτα Μπραντ

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Το ζευγάρι κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη για 9 ολόκληρους μήνες, και την αποκάλυψε σήμερα 31/3 η εκπομπή Happy Day, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Μάλιστα, ο χαρούμενος πατέρας βγήκε μέσω live σύνδεσης στην εκπομπή μαζί με τον μαιευτήρα Στέφανο Χανδακά για να μιλήσουν για την εγκυμοσύνη και την γέννα.

Οι αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη και την γέννα της Ανίτα Μπραντ

«Μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολο πράγμα. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε και εμένα και τον γιατρό και την Άννα, που πήγαν τόσο σωστά», αποκάλυψε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος εμφανώς συγκινημένος και "λύγισε".

«Έχουμε τόνους και καράβια αγάπης να δώσουμε στα παιδιά αυτά», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Εκείνος είναι 63 ετών ενώ η σύζυγός του... - Η διαφορά ηλικίας της Ανίτας Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο

Χάρης Χριστόπουλος γιος

«Σε αυτή την εγκυμοσύνη ήταν δύσκολα για αυτό επέλεξαν να κρατήσουν την μυστικότητα. Είχε διάφορα ιατρικά θέματα. Στο κρεβάτι δεν χρειάστηκε να μείνει. Μπορούν να δημιουργηθούν διάφορα πράγματα. Τώρα πάνε για τρίτο και τέταρτο», είπε ο μαιευτήρας.

«Στην αρχή είπαμε δεν θέλουμε να μάθουμε το φύλο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας άντρας είναι τόσο ερωτευμένος με έναν άλλο άντρα», ανέφερε ο Χάρη Χριστόπουλος, αποκαλύπτοντας έτσι το φύλο του νεογέννητου.

Δείτε επίσης: Κινηματογραφικό το σπίτι τους! Εικόνες μέσα από το loft τους στο κέντρο της Αθήνας

Έτσι κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της η Ανίτα

Μπορεί να είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram, ωστόσο κατάφερε να μην καταλάβει κανείς ακόλουθος της πως είναι έγκυος. Τι έκανε; Δημοσίευσε βίντεο αλλά και φωτογραφίες από την μέση και πάνω για να μην φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ, προτιμούσε πιο χαλαρά ρούχα!

Μάλιστα, έκανε και αναρτήσεις μόνο με τον σύζυγό της, Χάρη Χριστόπουλο και τον γιο τους από διάφορες εξορμήσεις που έκαναν.