Μαρία Σολωμού: «Το μέγεθος έχει σημασία γιατί πρέπει να...»

Η ηθοποιός μιλά για τις ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις και για τον 31χρονο Mente Fuerte

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Το μέγεθος έχει σημασία γιατί πρέπει να...»

Η Μαρία Σολωμού πριν από λίγο καιρό παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Έλεος!, αναλύοντας με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια τα πάντα για την ζωή! Η εκπομπή άρχισε με τον παρουσιαστή να σχολιάζει το όνομα του Mente Fuerte, (δείτε εδώ αποκλειστικές τους φωτογραφίες πιο ερωτευμένοι από ποτέ) του τράπερ με τον οποίο έχει σχέση η διάσημη ηθοποιός.

Ο παρουσιαστής την… τρόλαρε με την καλεσμένη του να ξεσπάει σε γέλια, αλλά ούτε επιβεβαίωσε, ούτε και διέψευσε για το αν έχουν σχέση. Η Αννίτα Πάνια, πάντως, ανέφερε πως της φαίνεται ότι βρίσκεται στα καλύτερά της…

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente

«Κοίταξε τώρα να τον πούμε σύντροφο… Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται. Δεν είναι αδιάκριτο. Είναι κάτι που το αφήνω και δεν θέλω να πάρω μια απόφαση. Δεν είναι θέμα η ανακοίνωση. Έχω αποφασίσει να μην λέω: Σύντροφος, σχέση, ο καθένας τα εννοεί και διαφορετικά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ανακοινώσω ότι αυτό που βλέπετε, ισχύει και να σας πω μετά βεβαιότητας ότι είμαστε ζευγάρι ή όχι. Κάνουμε Tik Tok μαζί, αλλά κάνω και με τις κολλητές μου» είπε η Μαρία Σολωμού.

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Ψινάκης κι η Αννίτα Πάνια πήραν τηλέφωνο τον μουσικό και η παρουσιάστρια ανέφερε: «Η Μαρία μας είπε ότι δεν έχετε σχέση και δεν θέλει να του βάλει τίτλο… Σας εύχομαι να είστε πολύ καλά με την Μαρία, ταιριάζετε πάρα πολύ και αν είναιο η σχέση σας, όπως γουστάρετε. Δεν μας ενδιαφέρει. Χάρηκα που μιλήσαμε και σε περιμένουμε στην εκπομπή». Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, η Πάνια έκανε στη Σολωμού: «Θα τηλεφωνηθείτε κάποια στιγμή. Τους πιάσατε όλους κορόιδο ότι δεν έχετε σχέση ε;».

Το μέγεθος

Στη συνέχεια η Αννίτα Πάνια ρώτησε την Μαρία Σολωμού τι ερωτήσεις λαμβάνει από τους διαδικτυακούς της φίλους και ποια ήταν αυτή που θυμάται μέχρι και σήμερα με εκείνη να της απαντά:

«Έχουμε αναλύσει από το μέγεθος αν έχει σημασία και σύμφωνα με μένα έχει σημασία έτσι κι αλλιώς το μέγεθος γιατί πρέπει να κουμπώνει με το δικό σου μέγεθος - χώρο. Η δική μου φιλοσοφία είναι αν κουμπώνει καλά, αυτό το μέγεθος έχει σημασία».

Η πολυγαμία - απιστία

«Έχω φάει πολύ κέρατο, όλοι έχουν φάει κέρατο. Κανείς δεν τα λέει αλλά μαθαίνετε κάποια στιγμή. Ξέρω πάρα πολύ κόσμο, είναι φοβερό το πόσο κόσμο γνωρίζω. Προσωπικά θεωρώ ότι από την στιγμή που αποφασίζεις να απατήσεις πρέπει να το κάνεις κάπου που δεν θα τον εκθέσεις, είναι θέμα σεβασμού. Δεν είναι ότι θα το μάθουν πέντε άνθρωποι. Έχω υπάρξει κι εγώ άπιστη. Δεν το έκανα για αντίποινα.»