Γιάννης Παπαμιχαήλ: Κάνει μήνυση κατά του Λιάνη μετά τις αποκαλύψεις για την μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Κάνει μήνυση κατά του Λιάνη μετά τις αποκαλύψεις για την μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σάλο προκάλεσαν πριν από λίγες ημέρες οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την σχέση που διατηρούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έκανε γαργαλιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική σχέση που είχαν, με αποτέλεσμα πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης να ξεσπάσουν.

«Με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Μου λέει ''Πάρ' το'' ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε», ήταν μερικές από τις δηλώσεις που έκανε - δείτε εδώ αναλυτικά.

Λίγες ώρες μετά, τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, όσο και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, πήραν θέση οργισμένες και ξέσπασαν.

Κάνει μήνυση στον Λιάνη, ο γιος της Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ

Όπως έγινε γνωστό σήμερα 31/3 μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, ο Γιάννης Παπαμιχάηλ κάνει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη, δηλώνοντας προσβεβλημένος.

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πολλά ταλέντα με μόρφωση. Έχει μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί εκείνη μητέρα του όταν ήταν μικρός ουσιαστικά ήταν μητέρα και πατέρας όσο μου έχει πει ο ίδιος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα του. Η σχέση του Γιάννη Παπαμιχάλη με την μητέρα του ήταν μοναδικές. Μας πήρε λοιπόν μία ημέρα τηλέφωνο, μίλησε με τον συνεργάτη μου τον κ. Γιάννη Παπαριστείδη, κι εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη.

Προσπάθησε ο κ. Παπαριστείδης και μετά εγώ να τον συνεφέρουμε, να έρθει σε μια νηφαλιότητα. Αισθανόταν συντριβή και δεν υπερβάλλω. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις σχέσεις που έχει ένα παιδί με την μάνα ή με τον πατέρα ακόμη και αν έχουν φύγει πολλά χρόνια. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος, ότι το ευλαβικό αίσθημα που έχει το κάθε παιδί με στην ανάμνηση της μάνας και του πατέρα ότι επλήγει βάναυσα και στην κουβέντα που κάναμε μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εναντίον του κ. Λιάνη» ανακοίνωσε ο δικηγόρος του κ. Δημητρακόπουλος.