Ελένη Χατζίδου κατά πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: «Ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου! Τον απομυθοποίησα»

«Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω ζήσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου κατά πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: «Ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου! Τον απομυθοποίησα»

Μια πολύ προσωπική αποκάλυψη έκανε η Ελένη Χατζίδου σήμερα 31/3 το πρωί στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star. H παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη σχετικά με τις φανατικές θαυμάστριες του, μοιράστηκε ένα άσχημο περιστατικό που βίωσε σε νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ένα τραγουδιστής τον οποίο είχε "σημαία" την ακούμπησε τον πωπό, με αποτέλεσμα να νιώσει άσχημα και να μην θέλει ούτε να τον βλέπει.

Το περιστατικό που βίωσε η Ελένη Χατζίδου με πολύ γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

«Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε μαζί τη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου και ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω.

Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα τον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου.

«Είσαι καλά; Το πιο πιθανό είναι να το κάνει και να το ξανακάνει, να θεωρούσε ότι δεν έγινε και τίποτα», απάντησε σε ερώτηση αν της ζήτησε ποτέ συγγνώμη.

Δείτε επίσης: «Λες και αν είμαι έγκυος θα το πω» - Ο εκνευρισμός της Ελένης Χατζίδου μπροστά στην κάμερα του Open