"Έσκασε" νέα βόμβα: H Βρισηίδα Ανδριώτου έστειλε εξώδικο στην Μαίη Εμμανουηλίδου - Τι συνέβη

"Στα μαχαίρια" οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί να μην τις απολαμβάνουμε φέτος στο Survivor all star, ωστόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Μαίη Εμμανουηλίδου φαίνεται πως ξέρουν να απασχολούν με τον δικό τους τρόπο και να αποτελούν για ακόμη μια φορά το επίκεντρο της προσοχής και του σχολιασμού.

Συγκεκριμένα, είδαμε πριν μερικές μέρες να συμβαίνει ο κακός χαμός μεταξύ των 2 κοριτσιών, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο twitter. Αφορμή για αυτό στάθηκε ο Tζέιμς Καφετζής, ο οποίος λόγω της αποβολής του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση από το Survivor all star για παραβίαση κανονισμών, έγραψε πως δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος, που να μην έχει κλέψει ή πληρώσει με σκοπό να βρει τροφή.

Κάτω από το post του, έγινε το έλα να δεις, αφού σχολίασαν Κάτια Ταραμπανκο αλλά και Σοϊλεδης και Βρισηίδα με τους 2 να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις για όσα έγιναν πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τα tweets).

Γιατί έστειλε εξώδικο η Βρισηίδα στην Μαίρη

Σειρά πήρε αμέσως τότε η Μαίη Εμμανουηλίδου η οποία απάντησε στην Βρισηίδα Ανδριώτου:

«Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούστηκαν σήμερα 31/3 το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό Μας», η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ήδη στείλει εξώδικο στην Μαίη Εμμανουηλίδου ύστερα από όλα αυτά.

Η απάντηση της Μαίης στα όσα έγραψε για την Βρισηίδα

«Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη επίθεση από συγκεκριμένα άτομα και μέσα στο παιχνίδι και εκτός και έφτασε η ώρα να βγάλω κι εγώ πράγματα στη φόρα. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Έχω να πω και εγώ πράγματα. Η Βρισηίδα μου είπε να γαβγίσω στο αφεντικό μου, πίστεψε ότι με αυτό θα με υποτιμήσει, αναφερόταν και στη ζωή μου έξω και μέσα στο παιχνίδι. Πήρε την ίδια απάντηση από μένα» είπε σήμερα η Μαίη Εμμανουηλίδου στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».