Survivor all star: Το έλα να δεις ανάμεσα σε Σοϊλέδη & Βρισηίδα - «Να σου έδινα φαγητό; Που να μου κοβόταν το χέρι»

Ακραίες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πέρυσι στο twitter

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Το έλα να δεις ανάμεσα σε Σοϊλέδη & Βρισηίδα - «Να σου έδινα φαγητό; Που να μου κοβόταν το χέρι»

Η αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη τη Δευτέρα 27/3 από το Survivor all star έφερε τα πάνω κάτω τόσο στους παίκτες του Άγιου Δομίνικου, όσο και σε όσους παρακολουθούν το παιχνίδι από την Ελλάδα.

Το twitter έχει πάρει φωτιά με πολλά και διαφορετικά σχόλια βάζοντας στο στόχαστρο την παραγωγή, που φέτος δε σταματάει να κάνει κινήσεις ματ, αποβάλλοντας παίκτες με το παραμικρό - βλέπε Δαλάκα και Ασημίνα.

Ο Tζέιμς Καφετζής, πρώην παίκτης του ριάλιτι θέλησε μέσω twitter λοιπόν να πάρει θέση τονίζοντας, πως δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος, που να μην έχει κλέψει ή πληρώσει με σκοπό να βρει τροφή (δείτε εδώ την αντίδραση της κοπέλας του Πιλίδη μετά την είδηση της αποβολής του).

Οι αποκαλύψεις για τις ''παραβάσεις'' στο Survivor από το Σοϊλέδη και τη Βρισηίδα

Κάτω από το post του λοιπόν, έγινε το έλα να δεις, αφού σχολίασαν Κάτια Ταραμπανκο και κυρίως Σοϊλεδης και Βρισηίδα με τους 2 να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο.

Surrvivor 1

Surrvivor 2

Surrvivor 3

Η ανακοίνωση του Λιανού για την αποβολή Γκότση & Πιλίδη

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει γύρω από το όνομα του Ηλία Γκότση του και του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor all star, καθώς - εμείς σας τα είχαμε πει - αλλά και μέσα από το trailer της Δευτέρας 27/3 έγινε γνωστό, πως οι δύο παίκτες παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού.

Έτσι και έγινε, αφού με το που ξεκίνησε το σημερινό (27/3) επεισόδιο είδαμε το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει σε μπλε και κόκκινους, λίγο πριν πέσουν στο στίβο μάχης, πως οι δύο μαχητές δε θα αγωνιστούν για τη 2η ασυλία της εβδομάδας.

Ο λόγος; Παραβίασαν κανόνες, που έχει θέση η παραγωγή. Ο παρουσιαστής μάλιστα ξεκαθάρισε, πως ο καθένας έπεσε σε διαφορετικά σφάλματα και πως η παραγωγή τα εξετάζει και αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον τους στο ριάλιτι!