Λάμπει από ευτυχία - Η μοναδική φωτογραφία της Μαλέσκου από τις ετοιμασίες της πριν τον γάμο με τον Δανιά 

Ποζάρει χαμογελαστή στον καθρέφτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λάμπει από ευτυχία  - Η μοναδική φωτογραφία της Μαλέσκου από τις ετοιμασίες της πριν τον γάμο με τον Δανιά 

Τα σκαλιά του Δημαρχείου ανέβηκαν χθες, Πέμπτη 31/3 στις 12:00 το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς υπό άκρα μυστικότητα μιας και η όμορφη παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο τους παιδάκι από μέρα σε μέρα (δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας).

Το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό του γάμο στο Δημαρχείο της Ραφήνα, έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού δεν ήθελαν σε αυτή την όμορφη ημέρα να παρευρεθούν τα κανάλια.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου κατά την διάρκεια των ετοιμασιών της πριν τον πολιτικό τους γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Όπως έγινε γνωστό σήμερα 31/3 μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, η Ιωάννα είναι 9 μηνών και είναι στα καλύτερά της, ενώ προβλήθηκε και μια φωτογραφία της ίδιας με την μακιγιέρ της, Χριστίνα Σαράντη λίγες ώρες πριν τον γάμο και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της ετοιμασίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου, δεν είναι 100% σίγουρη πως το εν λόγω στιγμιότυπο τραβήχτηκε λίγο πριν τον γάμο για αυτό και κρατά μια πολύ μικρή επιφύλαξη.

Ο διάλογος της Τσιμτσιλή με την Μαλέσκου λίγο πριν το γάμο της

Σήμερα 31/3 στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σχολίασαν τον γάμο, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει στην ομάδα της και στους τηλεθεατές τον διάλογο που είχαν στην εκδήλωση που βρέθηκαν.

«Μένει εκεί κοντά στη γειτονιά σου και μου έχει πει ότι μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είμαι κοντά στη θάλασσα, νομίζει είναι και οι δουλειές του άνδρα της εκεί κοντά. Να ζήσετε!» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αρχή.

«Εν τω μεταξύ εγώ της έλεγα προχθές: “Μπήκες στον μήνα σου;” μου λέει “Ναι”. Της λέω” δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά εγώ με το που μπήκα στον μήνα μου στο πρώτο παιδί, γέννησα, ετοίμασε την τσάντα”. Μου λέει “Μη μου λες τέτοια”, αλλά αυτή προφανώς είχε τον γάμο στο μυαλό της», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής.