Η εγκυμοσύνη της πηγαίνει πολύ - Η λαμπερή εμφάνιση της Ιωάννα Μαλέσκου στον 9ο μήνα κύησης

«Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η εγκυμοσύνη της πηγαίνει πολύ - Η λαμπερή εμφάνιση της Ιωάννα Μαλέσκου στον 9ο μήνα κύησης

Καλεσμένη σε κοσμική εκδήλωση βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια ζει όμορφες στιγμές, στο πλευρό του συντρόφου της Κωνσταντίνου Δανιά και περιμένουν με ανυπομονησία τον πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους, την ώρα που κανονίζουν την ημερομηνία του γάμου τους.

Το ζευγάρι αρχικά θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο (δείτε την αναγγελία του σε εφημερίδα) λόγω και του παιδιού, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα πραγματοποιηθεί ο θρησκευτικός, αφού ακόμη δεν έχουν κάνει συζητήσεις, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε.

«Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Μπήκαμε στο μήνα μας οπότε μετράμε κυριολεκτικά αντίστροφα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι της ευχήθηκαν για το μωράκι της.

Ο γάμος της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δαμιά

Στη συνέχεια σχετικά με το γάμο τους, αποκάλυψε: «Είναι κάτι που θα γίνει άμεσα (πολιτικός). Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Θεωρητικά μιλώντας. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει αυτό. Τώρα θα είναι πολιτικός»

Έπειτα μετά από σχετικά ερώτηση, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο είπε στον Κωνσταντίνο Δανιά πως θα γίνουν γονείς: «Είμαστε ανοιχτά βιβλία και οι δυο ο ένας απέναντι στον άλλον. Ήταν πολύ απλοποιημένο. Βλέπω πολλές μανούλες να ετοιμάζουν διαδικασίες. Ήταν ξέρεις “περιμένουμε μωράκι”. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη που όταν το θες πραγματικά δεν μετράει ο τρόπο πιο πολύ είναι η ουσία» (η αποκάλυψη για το όνομα της κορούλας της).

Τι θέλει να πάρει από τον σύντροφό της το μωράκι τους; «Αν μου έλεγες για εξωτερική εμφάνιση θα σου έλεγα ας τα πάρει όλα. Είναι κούκλος. Να πάρει την αγάπη που έχει, αυτό τον καλό χαρακτήρα και μακάρι αυτή την μόνιμη δραστηριότητα και κίνηση. Να στίβει την πέτρα όπως λέγω εγώ. Και από την μαμά να πάρει» και είπε και συνέχισε για τα δικά της χαρακτηριστικά «Αυτό που θα ήθελα να μην πάρει έντονα είναι αυτή η ευαισθησία που βάζεις παραπάνω από εσένα τους άλλους».

Πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

«Δεν ξέρω αν πρέπει χρονικά να τοποθετήσω το πότε θα είναι ιδανικά και σωστή η επιστροφή μου. Σίγουρα είναι κάτι που θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά», είπε.

Φωτογραφίες από την έξοδο της

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε στην έξοδο της, να φορέσει ένα μαύρο μάξι φόρεμα με του ίδιου χρώματος μπότες, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με δερμάτινο τζάκετ.

Είναι από τις γυναίκες που η εγκυμοσύνη τις δείχνεις ακόμη πιο λαμπερές από ότι ήδη είναι!

Ιωάννα Μαλέσκου έξοδος

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος