Survivor: «Έχω δεχθεί πολύ μεγάλη επίθεση! Μου έλεγαν θα βγούμε έξω και θα σε...» - Σοκ με την αποκάλυψη της Μαίης

"Καταγγέλλει" πρώην συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor: «Έχω δεχθεί πολύ μεγάλη επίθεση! Μου έλεγαν θα βγούμε έξω και θα σε...» - Σοκ με την αποκάλυψη της Μαίης

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 31/3 η Μαίη Εμμανουηλίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εξελίξεις του All Star.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, αποκάλυψε και την επίθεση που έχει δεχτεί και εξακολουθεί να δέχεται από πρώην συμπαίκτες της, αναφέροντας πως ήρθε πια η ώρα να μιλήσει.

Έξαλλη η Μαίη Εμμανουηλίδου

«Έχω δεχθεί πολύ μεγάλη επίθεση από συγκεκριμένα άτομα και μέσα στο παιχνίδι και εκτός. Μιλάμε για επίθεση μπροστά στο πρόσωπό μου, για επίθεση ότι θα βγούμε έξω και θα σε πατήσουμε σαν το μυρμήγκι. Έφτασα πολλές φορές στο σημείο μέσα στο παιχνίδι να πω ότι θα φύγω εξαιτίας συγκεκριμένων ανθρώπων.

Έφτασε η ώρα που έκανα κι εγώ μπαμ και θα βγουν κι άλλα πράγματα στη φόρα. Έχει φτάει ο κόμπος στο χτένι και θα βγω κι εγώ να πω πράγματα. Βγήκε μία κοπέλα και είπε ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Από την στιγμή που έχεις κάνει κι εσύ πράγματα, καλύτερα να κάτσεις στη γωνία και να μη λες τίποτα.

Η Κάτια το παραδέχθηκε (ότι έκλεβε). Η άλλη κυρία δεν το παραδέχθηκε. Μου λέει: γάβγισε στο αφεντικό σου. Αναφερόταν ότι είμαι ζώο. Εννοούσε για την έξω ζωή αλλά και για μέσα στο παιχνίδι, οπότε πήρε την ίδια απάντηση.

Γνωρίζαμε την επικοινωνία που είχε ο Σπύρος Μαρτίκας με την αδερφή του. Δεν αντέχω από την πίεση των ανθρώπων που τώρα το παίζουν ρήτορες στα συμβούλια, ανθρώπων που έχουν πει πολύ σκληρές κουβέντες. Φτάνει πια», είπε χαρακτηριστικά η Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία πριν μερικές μέρες είχε "καταγγείλει" πως η παραγωγή του Survivor ξέρει τα πάντα απλά κάνει τα στραβά μάτια!

Ποια πρώην παίκτρια του Survivor ωστόσο της έκανε μήνυση;

Πριν μερικές μέρες να συμβαίνει ο κακός χαμός μεταξύ των 2 κοριτσιών, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο twitter. Αφορμή για αυτό στάθηκε ο Tζέιμς Καφετζής, ο οποίος λόγω της αποβολής του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση από το Survivor all star για παραβίαση κανονισμών, έγραψε πως δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος, που να μην έχει κλέψει ή πληρώσει με σκοπό να βρει τροφή.

Κάτω από το post του, έγινε το έλα να δεις, αφού σχολίασαν Κάτια Ταραμπανκο αλλά και Σοϊλεδης και Βρισηίδα με τους 2 να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις για όσα έγιναν πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τα tweets).

Σειρά πήρε αμέσως τότε η Η Μαίη Εμμανουηλίδου η οποία απάντησε στην Βρισηίδα Ανδριώτου:

«Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούστηκαν σήμερα 31/3 το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό Μας», η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ήδη στείλει εξώδικο στην Μαίη Εμμανουηλίδου ύστερα από όλα αυτά.