«Να παρακαλάτε να πεθάνω γρήγορα» - "Κόλαφος" η Άννα Φόνσου! Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Τα σχόλια που έκανε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να παρακαλάτε να πεθάνω γρήγορα» -

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε για τις σχέσεις που είχε με τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του και μάλιστα μοιράστηκε και πολλές μικρές λεπτομέρειες για συζητήσεις και περιστατικά που έχει βιώσει μαζί τους.

Ένα από αυτά, το οποίο ήταν και αρκετά έντονο, αφορούσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχε ερωτικές επαφές και αποκάλυψε πώς κατέληξε μετά από μία συζήτηση που είχαν να του λέει εκείνη να της πιάσει το στήθος. Αυτό, φυσικά, προκάλεσε αντιδράσεις, με το κοινό να σχολιάζει πως δεν είναι σωστό να λέγονται τέτοια πράγματα για μία γυναίκα, πόσο μάλλον για έναν "μύθο" όπως είναι εκείνη, η οποία δεν μπορεί και να διαψεύσει, να επιβεβαιώσει ή να απαντήσει γενικότερα σε εκείνον. Μάλιστα, ο γιος της ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ, έκανε μήνυση στον Γιώργο Λιάνη γι' αυτό (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Μία από τις γυναίκες που θέλησε να μιλήσει για αυτή τη συζήτηση είναι και η Άννα Φόνσου, η οποία μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, εξήγησε πως δεν είναι καθόλου ωραίο, όμως με χιούμορ θέλει να δώσει τέλος λέγοντας πως όταν πεθάνει και εκείνη θα γίνει χαμός με τις αποκαλύψεις για την δική της ζωή.

Τα σχόλια της Άννας Φόνσου μετά τις αποκαλύψεις του Λιάνη για την Βουγιουκλάκη

«Είναι μικρότητες αυτά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Νομίζω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, τουλάχιστον εγώ σαν φίλη της, είναι να την αφήσουμε ήσυχη. Είναι ντροπή μια γυναίκα που έχει "φύγει" 28 χρόνια και δεν μπορεί να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τίποτα, να μιλάμε για την Αλίκη», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Να παρακαλάτε να πεθάνω εγώ γρήγορα, θα έχετε τροφή για πολλά χρόνια. Και για ψέματα που θα ειπωθούν αλλά και για αλήθειες. Εγώ έχω μεγάλο ερωτικό βίο και έτσι θα έχετε πολλά χρόνια να ασχολείστε μαζί μου».

«Οι άνδρες που είχα εγώ ήταν άνδρες με Α κεφαλαίο. Οπότε δεν έχω καμία ανησυχία ότι θα με εκθέσει κανένας», κατέληξε η ηθοποιός.