«Μόνο ένα πράγμα είχα κάνει! Να το πω;» - Η αποκάλυψη της Έλενας Κρεμλίδου για το Survivor

«Όταν επέστρεψα για να χαιρετήσω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μόνο ένα πράγμα είχα κάνει! Να το πω;» - Η αποκάλυψη της Έλενας Κρεμλίδου για το Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 31/3 η Έλενα Κρεμλίδου. Η γνωστή instagramer και πρώην παίκτρια του Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά και μερικά γεγονότα από τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

Οι αποκαλύψεις της Έλενας Κρεμλίδου για το Survivor

«Εννοείται ότι θα έμπαινα ξανά στο Survivor, αν μου το πρότειναν. Δεν θα με άφηναν να μείνω για πολύ εκεί μέσα. Έχουν κατοχυρώσει όλοι τις θέσεις αλλά για το 2βδόμαδο που θα με άφηναν, γιατί όχι;

Εγώ δεν είμαι καλή ούτε σε διαγώνισμα να κλέψω, όχι τώρα σε φαγητό. Είμαι πολύ κακιά σε αυτό...

Υπήρχαν ευκαιρίες αλλά όχι. Αν μου δώσει όμως κάποιος το κινητό και δεν με βλέπει κανείς, γιατί όχι; Ένα πράγμα έκανα μόνο… τώρα να το πω; Ωραία λοιπόν, όταν επέστρεψα για να χαιρετήσω, επειδή είχα ήδη βγει, τους πήγα λίγο φαΐ έξτρα. Το έκρυψα μέσα στην τσάντα μου.

Είχα ήδη βγει, οπότε μου είχαν δώσει να φάω. Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι αν έμενα θα με ψήφιζαν να φύγω. Οπότε μου λέει καλά που φεύγεις μόνη σου, γιατί εμείς θα σε ψηφίζαμε. Το είχα στη τσάντα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Τα σχόλια της για Ελευθερίου και Πρίαμο

«Χθες, παιδιά, τέτοιο ξεμπρόστιασμα κοπέλας σε άντρα δεν έχω ξαναδεί. Νομίζω ότι έβγαλε όλο της το άχτι που είχε. Του είπε ότι αυτό που έζησα ένα μήνα έξω και δεν βγήκα να πω τίποτα… τα κράτησε όλα για να τα πει εκεί και πολύ καλά έκανε, γιατί τι θα λέγαμε εμείς σήμερα;» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έδωσε και το άλλο… ότι γνωριζόμαστε πέντε χρόνια και έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου. Έμενε αυτός σπίτι της…» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Και μάθαμε και το άλλο: ότι κι εκείνη γνωριζόταν με την Καρολίνα» σχολίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ξεκίνησε ένας επικός διάλογος.

  • Ε.Κ: Μα το ξέραμε αυτό.
  • Π.Χ: Όχι.
  • Ε.Κ: Το ξέραμε. Καλέ είναι δυνατόν;
  • Μ.Μ: Εμείς δεν το ξέραμε.
  • Ε.Κ: Ότι έκαναν παρέα η Ελευθερία με την Καρολίνα;
  • Μ.Μ: Εμείς ξέραμε ότι ο Μπο είπε στον Πρίαμο «να μου την προσέχεις».
  • Ε.Κ: Μισό λεπτό, ρε παιδιά. Αφού μαζί έκαναν το καλοκαίρι γυμναστική τα κορίτσια.
  • Μ.Μ: Πού;
  • Ε.Κ: Καλά, συγγνώμη… α δεν βλέπετε τις άλλες εκπομπές; Οι άλλες εκπομπές το ‘χουν παίξει και σαν θέμα, που έκαναν μαζί γυμναστική τα κορίτσια.
  • Δ.Μ: Αλήθεια;
  • Μ.Μ: Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες έτσι…
  • Δ.Μ: Συγγνώμη που δε βλέπουμε τις άλλες εκπομπές…
  • Ε.Κ: Γι’ αυτό σας το λέω, σας ενημερώνω.

«Κολλητές δεν ήταν σίγουρα. Έκαναν παρέα… που πλέον λέει δεν είμαστε φίλες. Ας έλεγε μία συγγνώμη κι ας έπεφτε κάτω. Ήταν αμέτοχος, μάλωνε μόνη της η Ελευθερία» σχολίασε στη συνέχεια.

«Εγώ πιστεύω ότι ήδη τα έχουν βρει και πολύ σύντομα θα το δείτε στις οθόνες σας. Δεν εννοώ ότι ξαναείναι σε σχέση αλλά ότι τα έχουν βρει, είναι πολύ πιο οκ τώρα. Αυτό ήταν όλο» είπε κλείνοντας.

Να σημειώσουμε πω μετά τον τσακωμό τους, έγινε αποκάλυψη τόσο για την κίνηση του Μάριου Πρίαμου προς την Ελευθερία Ελευθερίου λίγο πριν κοιμηθούν, όσο και για την συνομιλία που είχαν εκτός κάμερας με τον Κύπριο να "αδειάζει" την Καρολίνα Καλύβα.