Το νυχτερινό πλάνο που δεν έδειξαν στο Survivor All Star - Η κίνηση του Πρίαμου στην Ελευθερίου λίγο πριν κοιμηθούν

«Πήγε να....» - Το αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το νυχτερινό πλάνο που δεν έδειξαν στο Survivor All Star - Η κίνηση του Πρίαμου στην Ελευθερίου λίγο πριν κοιμηθούν

Η Ελευθερία Ελευθερίου όσα δεν έλεγε τόσο καιρό στις κάμερες σχετικά με το ειδύλλιο Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Καλύβα στο Survivor All Star, τελικά τα είπε κατά την είσοδο της στο παιχνίδι. Στο χθεσινό 19/2 επεισόδιο έγινε "κόλαση" με τον τσακωμό της στην παραλία των Διάσημων.

«Είσαι η ντροπή της Κύπρου» ήταν μια από τις πολλές ατάκες που του πέταξε λίγες ώρες μετά την άφιξη της στο νησί και επικράτησε χάος. Στο παιχνίδι μπήκε και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος ήταν εκείνος που ξεκίνησε την όλη ένταση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και πρώην φίλους.

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό μας όμως, συζήτηση είχαν και όταν οι κάμερες έκλεισαν, με τον Μάριο να φτάνει στο σημείο να "αδειάσει" και την Καρολίνα - δείτε το διάλογο τους.

Η αποκάλυψη του Λιανού για την κίνηση του Πρίαμου στην Καρολίνα το βράδυ στο Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός που βγαίνει ζωντανά από τον Άγιο Δομίνικο στην ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετέχει, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τον Μάριο, την Ελευθερία και την όλη κατάσταση που επικρατεί στο Survivor All Star.

«Εγώ από αυτά που είδα και από αυτά που άκουσα από τους ρεπόρτερ και τα λοιπά, νομίζω ότι η Ελευθερία μπήκε με σκόπό να μην πει τίποτα να είναι λιγάκη υπεράνω», ανέφερε αρχικά.

«Δεν ξέρω αν η Ελευθερία τον θέλει. Έχω ακούσει ότι αυτή η σχέση ήταν on off. Από ότι είπαν τα παιδιά από την κουβέντα άναψε και βρόντηξε. Για εμένα το διαχειρίστηκε πολύ ψύχραιμα ο Μάριος όλο αυτό το πράγμα. Ήταν για αρκετές ώρες στην παραλία και δεν είχε ειπωθεί κάτι. Από ότι ξέρω κάποια κουβέντα έγινε μεταξύ τους το βράδυ αλλά δεν υπήρχε κάμερα μπροστά. Κάτι έγινε που ήταν λιγάκι άβολο μεταξύ τους. Πήγε αυτός να την προσεγγίσει, να της πιάσει κουβέντα, ότι την έκοψε αυτή και ξέρεις...πήγανε για ύπνο», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.