«Απέκτησαν παιδί; Δεύτερο;» - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη! Οι δημόσιες ευχές της στην Ανίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο

Δεν είχε ιδέα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Απέκτησαν παιδί; Δεύτερο;» - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη! Οι δημόσιες ευχές της στην Ανίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο

Το πρωί της Παρασκευής 31/3 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, πως ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, έχοντας καταφέρει να διατηρήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη της δεύτερης καθ' όλη τη διάρκεια, μέχρι και τη στιγμή που γέννησε.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ιδίως διότι υπήρξαν ορισμένες δυσκολίες οι οποίες ξεπεράστηκαν και πλέον η οικογένειά τους είναι ενωμένη και υγιής (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του φωτογράφου για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του), ωστόσο ο κόσμος έχει μείνει να απορεί πώς κατάφεραν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσο καιρό, χωρίς κανένας να πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει.

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την γέννηση του 2ου παιδιού της Μπράντ και του Χριστόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη, δηλαδή, μέσα από την εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας παρουσιάστηκε στο πλατό έκπληκτη με την ανακοίνωση αυτή, ενώ θέλησε να ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο στο ζευγάρι.

«Πραγματικά δεν το είχα ακούσει από πουθενά. Όχι σαν κι αυτά που ποτέ δεν λέω, γιατί αισθάνομαι ότι όταν μου λέει ο άλλος κάτι δεν πρέπει να το πω. Πραγματικά. Δεν το άκουσα από πουθενά και ποτέ. Απέκτησαν παιδί; Δεύτερο; Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Λέω “Αλήθεια; Μπράβο τους”», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αγοράκι; Δύο τα αγοράκια τους τώρα, μπράβο».

«Να τους ζήσει και να είναι πάντα τόσο μα τόσο ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι», κατέληξε με χαμόγελο.

Πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της η Ανίτα

Μπορεί να είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram, ωστόσο κατάφερε να μην καταλάβει κανείς ακόλουθος της πως είναι έγκυος. Τι έκανε; Δημοσίευσε βίντεο αλλά και φωτογραφίες από την μέση και πάνω για να μην φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ, προτιμούσε πιο χαλαρά ρούχα!

Μάλιστα, έκανε και αναρτήσεις μόνο με τον σύζυγό της, Χάρη Χριστόπουλο και τον γιο τους από διάφορες εξορμήσεις που έκαναν.