«Φίλησα αυτό το στόμα από το οποίο...» - Η απάντηση Τσανακλίδου και Κουλίεβα για το γκέι φιλί τους στη σειρά Ζωή του ΑΝΤ1+

Η σκηνή που έχει γίνει ήδη viral ενώ δεν έχει παιχτεί καν!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Φίλησα αυτό το στόμα από το οποίο...» - Η απάντηση Τσανακλίδου και Κουλίεβα για το γκέι φιλί τους στη σειρά Ζωή του ΑΝΤ1+

Στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 +, "Ζωή" πρωταγωνιστούν η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα και η τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου και μάλιστα υποδύονται ένα γκέι ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί του στο παρελθόν, έχει χωρίσει και εξαιτίας της Μαρίας Καβογιάννης γίνεται η επανένωσή του -δείτε εδώ την υπόθεση.

Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις 7 Απριλίου και μάλιστα, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, σε μια από τις σκηνές οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα και φυσικά ήδη έχει γίνει viral.

Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και της Ταμίλα Κουλίεβα για το γκέι φιλί τους στη σειρά Ζωή του ΑΝΤ1+

Στην επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου, η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπορτέρ και μάλιστα άλλων ρωτήθηκαν γι’ αυτή τη σκηνή.

«Ναι στη σειρά είμαι ζευγάρι με την Τάνια Τσανακλίδου. Θαυμάζω αυτή τη γυναίκα πάρα πολύ για τη θεσπέσια φωνή της, οπότε ήμουν πολύ τυχερή που φίλησα αυτό το στόμα από το οποίο βγαίνει αυτή η φωνή», είπε χαρακτηριστικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Πλάκα μου κάνετε; Εδώ δεν φοβήθηκα να πω “θα τους φάμε”, θα φοβηθώ το γκέι φιλί στο σίριαλ», είπε η Τάνια Τσανακλίδου.