«Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή! Το ότι εσείς είστε...» - "Κόλαφος" η Αντιγόνη Κουλουκάκου

«Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή! Το ότι εσείς είστε...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε σήμερα 31/3 η Αντιγόνη Κουλουκάκου, που απολαμβάνουμε καθημερινά στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς. Η γνωστή ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτικά και μίλησε για όλους και για όλα -δείτε εδώ το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο αν την ενοχλεί η δημοσιότητα. Να σημειώσουμε πως είναι αρραβωνιασμένη με τον Νίκο Ράικο, καθηγητή Ψυχολογίας στην Πολεμική Αεροπορία, με καταγωγή από την Πάτρα.

Οι δηλώσεις της Αντιγόνης Κουλουκάκου για την προσωπική της ζωή

«Δεν το βλέπω έτσι, δεν ελέγχω κάτι, εγώ συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά. Αισθάνομαι ότι κάνω μία δουλειά που ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει, έχει επιτυχία αλλά εγώ είμαι στρατιώτης δηλαδή χτυπάω κάρτα, πάω το πρωί, κάνω το 12ωρο μου και δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι συμβαίνει έξω. Το ότι εσείς είστε εδώ πέρα και περιμένετε, είναι λίγο άβολο.

Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Μωρέ δεν είναι ένα κομμάτι που θες να το κρατάς για τον εαυτό σου; Να είναι δικό σου; Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό. Είναι δικός μου κόσμος», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

Η πρώτη εμφάνιση της με τον αρραβωνιαστικό της

Φαίνεται καμιά φορά ότι η ζωή ακολουθεί κατά πόδας τα μυθοστορηματικά σενάρια, αφού κατά πως φαίνεται υπάρχει πλήρη ταύτιση... Η Ιουλία από τη “Γη της ελιάς” δέχεται την πρόταση γάμου στο σίριαλ από τον Στάθη Καπερνάρο και την ίδια στιγμή η Αντιγόνη Κουλουκάκου δέχεται μετά χαράς την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Νίκο Ράικο, ψυχολόγο στις σπουδές και εργαζόμενο στην Πολεμική Αεροπορία, όταν στις γιορτές τής χάρισε ένα μονόπετρο (δείτε το εδώ σε φωτογραφίες) και της ζήτησε να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Εκείνη σε ανάρτησή της δήλωσε -μεταξύ άλλων- συγκινημένη: “Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρά μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου και άντρα της ζωής μου. Είναι τόσο όμορφο να λες ακόμα στον άνθρωπό σου “όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν” και μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα”. Η ηθοποιός, που έκανε γνωστή την προσωπική της ζωή με αυτή την ανάρτηση, κατάφερε μετά από πολύχρονη σχέση με τον Νίκο Ράικο να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά της και ποτέ μέσα από τις συνεντεύξεις της δεν αναφέρθηκε σε αυτόν.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ο φακός τού YOU “έπιασε” το ζευγάρι με casual ντύσιμο, για πρώτη φορά μαζί, να κάνει τις αγορές του και να πίνει τον καφέ του σε μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Αντιγόνη Κουλουκάκου σύντροφος

Αντιγόνη Κουλουκάκου περιοδικό YOU