«Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί να...» - "Τα αλλάζει" ο Νίκος Μουτσινάς

Θα συνεχίσει την εκπομπή του τελικά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί να...» -

Τον καβγά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και στην Θεοδώρα Τζάκρη κι όσους παρευρίσκονταν εκεί σχολίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 31/3 ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ η οποία για κάποιες μέρες θα βρίσκεται εκτός αέρα -δείτε εδώ πότε και γιατί.

Μάλιστα, με αφορμή το γεγονός αυτό, ο αγαπημένος παρουσιαστής προχώρησε σε δήλωση αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, που προκάλεσε χαμό στο πλατό με χειροκροτήματα από τους συνεργάτες του.

Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Ο Σκανδαλίδης; ΠΑΣΟΚ; Δεν τον νοιάζει, λέει δεν θα βγούμε. Κύριος. Χαλαρώστε ρε παιδιά. Αν βγει το ΠΑΣΟΚ, τι να πω; Ανατροπάρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας. Ο κύριος Ανδρουλάκης δεν είπε προχθές δεν θέλω; Καλά έτσι λέμε. Λέμε ότι δεν θα κάνω τηλεόραση και μπορεί να κάνω, δεν ξέρεις. Το αφήνω εδώ να υπάρχει σαν απόσπασμα, αν κάνω να πω ότι το είχα πει γιατί το έχω πει πολλές φορές! Πολιτικός κι εγώ άμα θέλω» ανέφερε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.

Με βάση λοιπόν την αποκάλυψη αυτή του παρουσιαστή, φαίνεται πως δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην τηλεόραση και την επόμενη σεζόν, αν όμως υπάρξει η κατάλληλη πρόταση.

Πώς ανακοίνωσε το τέλος του από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου.

Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.