Ανακοινώθηκε το τέλος πριν την ώρα του - Εκτός αέρα το Καλό Μεσημεράκι

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε το τέλος πριν την ώρα του - Εκτός αέρα το Καλό Μεσημεράκι

Το μεσημέρι της Παρασκευής 31/3 ξεκίνησε για άλλη μία φορά η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, και πριν καλά καλά αρχίσουν να προβάλλονται τα θέματα που είχε ετοιμάσει η παραγωγή, εμφανίστηκε η Βάνια για να ανακοινώσει μερικά ευχάριστα ή δυσάρεστα, όπως το πάρει κανείς, νέα στον Νίκο Μουτσινά, σε σχέση με την εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, του εξήγησε πως λόγω εκλογών η εκπομπή θα χρειαστεί να σταματήσει για δύο εβδομάδες λόγω των εκλογών, με τον παρουσιαστή να δείχνει ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη, καθώς η ξεκούραση ποτέ δεν "χάλασε" κανέναν (δείτε εδώ τι θα κάνουν οι Alcatrash μόλις τελειώσει η εκπομπή μια για πάντα). Η κατάσταση, όμως, πήρε άλλη τροπή.

Η ανακοίνωση της Βάνιας για το τέλος της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι"

«Εγώ σήμερα έχω μεγάλη χαρά, Νικόλα. Είμαι αγγελιοφόρος, σήμερα, καλών ειδήσεων. Ήθελε να σου τα πει η Αγγελικούλα μας στο γραφείο, αλλά δεν την άφησαν», ανέφερε αρχικά η Βάνια.

Β: Πότε έχουμε εκλογές, Νικόλα; Ημερομηνία πες.

Ν.Μ: 21 Μαΐου

Β: Τι θα κάνουμε εμείς 2 εβδομάδες; Κενό!

Ν.Μ: Έλα ρε παιδιά, όχι δύο εβδομάδες είναι υπερβολή. Ποιες εβδομάδες;

Β: Μία πριν και μία μετά. Θα πάμε πάλι Άμστερνταμ!

Πριν καλά καλά το συνειδητοποιήσει, ωστόσο ο ίδιος, εκείνη του έκοψε όλη την χαρά λέγοντάς του: «Καλό Μήνα Νικόλα, καλή πρωταπριλιά», επισημαίνοντας πως πρόκειται απλώς για μία φάρσα.

Διαβάστε επίσης μία (ίσως) φάρσα: Παντρεύεται η Καρολίνα Καλύβα με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή - Το προσκλητήριο του γάμου τους

Το ξεκαθάρισμα του παρουσιαστή για την απομάκρυνσή του από το ΣΚΑΙ και την τηλεόραση

Το μεσημέρι της Τρίτης (14/3) η έναρξη του "Καλό Μεσημεράκι" ήταν λίγο διαφορετική, με πιο βαρύ κλίμα. Ο Νίκος Μουτσινάς, ως παρουσιαστής, για τον οποίο ακούγονται πάρα πολλά σχετικά με την επαγγελματική συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε την θέση του, πάνω στο ζήτημα.

Ο παρουσιαστής είπε πως εάν την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, δεν θα παρουσιάζει κάποια εκπομπή είναι μια καθαρά δική του απόφαση και κανενός άλλου - δείτε εδώ τα σχόλια της Καινούργιου για το ζήτημα.

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου.

Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.