Παντρεύεται η Καρολίνα Καλύβα με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή - Το προσκλητήριο του γάμου τους

Μάριε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
instagram/carolinajacq
instagram/carolinajacq

Μια "βόμβα" έσκασε η εφημερίδα Espresso. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της, η Καρολίνα Καλύβα, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με πολύ γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος δεν απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έτσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, στο γάμο μας», αναφέρει μεταξύ άλλων το προσκλητήριο. Κουμπάροι μάλιστα, θα είναι ο Γιώργος Ευσταθίου και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Το μυστήριο αναφέρεται πως θα γίνει στις 3/4 στο Περιστέρι.

Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της Καρολίνας

Γαμπρός είναι ο τραγουδιστής Βασίλης Οικονόμου. Οι δυο τους ήταν φίλοι εδώ και πολύ καιρό μιας και πολλοί τους είχαν δει μαζί, πριν φύγει η Καρολίνα για το Survivor.

Δείτε επίσης: Χαμογελάει ξανά μετά το χωρισμό του από την Καρολίνα - Η μελαχρινή Θεσσαλονικιά στο πλευρό του Βο

Καρολίνα Καλύβα γάμος

Εμείς ωστόσο κρατάμε μια.. πισινή, καθώς εκτός του ότι είναι κάτι πολύ ξαφνικό, αύριο είναι και Πρωταπριλιά και η Espresso μπορεί να ήθελε να κάνει φάρσα.

Μέχρι πρόσφατα να σημειώσουμε πως η Καρολίνα δήλωνε ότι περιμένει τον Μάριο Πρίαμο να βγει από το Survivor για να μιλήσουν για τη σχέση τους.

Ποιος είναι ο Βασίλης Οικονόμου

Ο Βασίλης Οικονόμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι από την Πάτρα. Από μικρή ηλικία λάτρευε τους αυθεντικούς, λαϊκούς τραγουδιστές. Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στο τραγούδι.

Ένας φιλικός και απλός καλλιτέχνης, λειτουργεί πάντα με την καρδιά. Θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και δεν διστάζει να πειραματίζεται. Αυτό που επιθυμεί πραγματικά είναι να προσφέρει όμορφα, λαϊκά τραγούδια, όπου ο κόσμος θα εκφράζεται μέσα από τη μουσική και τη φωνή του.

Παίρνοντας δύναμη από το κοινό του, επιλέγει να κάνει ποιοτικές δουλειές και να πλαισιώνεται από ανθρώπους που θεωρεί οικογένεια του. Μέσα από τις συνεργασίες του με κορυφαίους τραγουδιστές, στιχουργούς και συνθέτες, ο Βασίλης Οικονόμου μας δείχνει συνεχώς ότι ήρθε για να μείνει. απαντώντας στον Κωνσταντίνο Μίχο.

Πηγή: oikonomoumusic.gr