«Δεν είπα ποτέ τη λέξη "ερωτευμένη", η σχέση μας έχει μπει σε...» - Η Καρολίνα "έσπασε" τη σιωπή της για τον Πρίαμο μετά την επανασύνδεση με την Ελευθερίου

«Δεν με απασχολεί τι κάνει η Ελευθερία ή η κάθε Ελευθερία»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είπα ποτέ τη λέξη

Η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Γειά σου το πρωί της Κυριακής 19/3 και "έσπασε" τη σιωπή της για την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο μετά τις αποκαλύψεις για την επανασύνδεσή του με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Πιο συγκεκριμένα, είχε γίνει ο κακός χαμός στο Survivor All Star όταν ο Νίκος Μπάρτζης ξεστόμισε πως ο Ιωαννίδης και η τραγουδίστρια βρίσκονταν στο δάσος και προχωρούσαν σε σεξουαλικές πράξεις, με εκείνη να το διαψεύδει, αλλά στη συνέχεια να το επιβεβαιώνει, αφού αποχώρησε ο Στάθης Σχίζας.

Η Ζακλίν, λοιπόν, εξήγησε αν παρακολουθεί όλες αυτές τις εξελίξεις και ποια είναι τα συναισθήματά της, εφόσον έχει περάσει λίγος καιρός που είναι μακριά με τον Κύπριο και δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα (δείτε εδώ το ξεμπρόστιασμα της Ελευθερίου για την σχέση της με τον Μάριο).

Η εξομολόγηση της Καλύβα για την σχέση της με τον Πρίαμο μετά τις αποκαλύψεις για την Ελευθερίου

«Εκθέτεις, όπως και να' χει, λέγοντας ονόματα. Δεν σε αφορά κιόλας. Εκείνη τη στιγμή δίνεις τη δική σου προσωπική συνέντευξη, δεν υπάρχει λόγος να βγάζεις στη φόρα προσωπικά άλλου. Οκ, είσαι σε ένα παιχνίδι, έχει και μία κατεύθυνση από τον ρεπόρτερ. Δεν ξέρω σε τι ψυχολογική κατάσταση ήταν η Ευρυδίκη. Δεν έχουμε γνωριστεί. Την είδα μόνο στα γενέθλια της Βρισηίδας, αλλά δεν μου άρεσε αυτό», είπε αρχικά για την συνέντευξη της Παπαδοπούλου στην οποία εξηγούσε ποια είναι η τρίτη κοπέλα με την οποία συνευρέθηκε ο Πρίαμος (δείτε την εδώ).

Και εξήγησε εάν πίστεψε το φιλί που ακούστηκε ότι δόθηκε ανάμεσα στους δύο πρώην: «Δεν το πίστεψα. Όχι ότι λέει ψέματα ο Μπάρτζης. Ο τρόπος που τα λέει ο Μπάρτζης παρεξηγεί. Όπως έχουμε εμείς την καλύβα μας έτσι και το crew έχει την δική του καλύβα, η οποία είναι σε απόσταση πολύ κοντινή. Βλέπουμε ο ένας τον άλλο. Πιστεύω εκεί ήταν το spot που συζητάνε, συζητούσανε...»

«Καλύτερα να ρωτήσουμε τους ίδιους. Δεν είπα ποτέ τη λέξη "ερωτευμένη" αλλά οκ», ανέφερε έπειτα, βέβαια.

«Το ότι ο καθένας μπορεί να τρέφει αισθήματα για τον οποιονδήποτε, είναι δικό του θέμα. Το τι κάνεις εσύ, το πως το βλέπεις εσύ πάλι είναι δικό σου θέμα. Μου ρίχνει την ενέργεια το να κάτσω να δω τι γίνεται. Δεν με απασχολεί τι κάνει η Ελευθερία ή η κάθε Ελευθερία», πρόσθεσε.

«Δεν έχει τελειώσει συναισθηματικά, αλλά έχει μπει σε παύση σίγουρα», είπε στο τέλος, εξηγώντας πως αισθάνεται ότι η Ελευθερία πετάει σπόντες για εκείνη, αλλά παρατηρεί πως και ο Μάριος της στέλνει έμμεσα τα δικά του μηνύματα..