Survivor all star: Αδιανόητη πλεκτάνη - Η Ελευθερίου αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο του Πρίαμου στους διάσημους

Τι λέτε ρε παιδιά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Αδιανόητη πλεκτάνη - Η Ελευθερίου αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο του Πρίαμου στους διάσημους

Φέτος στο Survivor all star μπορεί να βλέπουμε τη μαχητικότητα των παικτών με σκοπό να παίρνουν νίκες, ωστόσο το κομμάτι του ριάλιτι αυτή τη φορά είναι πιο έντονο από κάθε άλλο κύκλο, που έχουμε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πρώτοι στο κομμάτι του ''σίριαλ'' είναι ασφαλώς ο Μάριος Πρίαμος και η Ελευθερία Ελευθερίου με την τελευταία να στοχοποιείται περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη. Μάλιστα την είδαμε να κατηγορείται ανοιχτά, πως έριξε την ψυχολογία του Στάθη Σχίζα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς (δείτε εδώ γιατί ο Σχίζας κινείται νομικά πίσω στην Ελλάδα).

Την Πέμπτη 9/3 όμως είδαμε την Ελευθερίου να ρίχνει την απόλυτη βόμβα, αφού αποκάλυψε την Σκαφιδά, πως ο Μάριος την έβαλε να παίξει με την ψυχολογία του Σχίζα, καθώς ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τον εξοντώσει, μιας ήταν ανερχόμενος παίκτης τελικού.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε την πλεκτάνη που την έβαλε να στήσει ο Μάριος Πρίαμος στο Survivor all star

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό.

Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά.

Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, “καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα” μου είπε.

Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω», είπε η Ελευθερίου.

O παίκτης που αποχωρεί απόψε

Σύμφωνα με όσα σας έχουμε αποκαλύψει ήδη, το πρόσωπο που θα επιστρέψει στην Ελλάδα πολύ σύντομα, είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κάτι που ίσως να είναι προς όφελός της, καθώς δεν περνούσε καθόλου καλά και είχε ζητήσει από τον κόσμο να μη την ψηφίσει, για να ξεφύγει από αυτή την ίντριγκα και την πίεση.

Αξίζει, όμως, να δούμε και πώς παρουσιάστηκαν τα ονόματα στην κατάταξη της ψηφοφορίας, έτσι; Ποιος βγήκε πρώτος και κέρδισε την αγάπη του κοινού; Παρόλο που ο Σπύρος Μαρτίκας έχει δείξει πως έχει πιστούς ακόλουθους που τον έχουν στηρίξει σε τόσες ψηφοφορίες, αυτός που πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης του κόσμου με διαφορά είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ έπειτα ακολουθεί ο φαρμακοποιός.

Στην προτελευταία θέση βρίσκεται, προφανώς, η Ελευθερία Ελευθερίου και τελευταία και "καταϊδρωμένη" η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.