Survivor All Star spoiler (9/3): ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (9/3): ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι

Μπορεί σήμερα, Τετάρτη (8/3), να μην έχουμε ούτε έπαθλο φαγητού ούτε και ασυλίας στο Survivor All Star, αλλά έχουμε έπαθλο επικοινωνίας και εμείς εδώ στο youweekly.gr γνωρίζουμε πολύ καλά ποια ομάδα θα κερδίσει και φυσικά το μοιραστήκαμε μαζί σας (δείτε εδώ τι θα γίνει σήμερα).

Αφού, λοιπόν, ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα για απόψε το βράδυ, ας μιλήσουμε λίγο για το τι θα συμβεί αύριο, Πέμπτη 9/3, που πρόκειται να συμβεί και η αποχώρηση. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται εδώ και μέρες η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ από χθες (7/3) και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star την Πέμπτη 9/3

Πρόκειται για τέσσερις πολύ δυνατούς παίκτες, οι οποίοι σίγουρα ο καθένας τους έχε ένα πολύ μεγάλο και δυναμικό κοινό έξω από το παιχνίδι που τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Οι τηλεθεατές, βέβαια, μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει πως δεν ψηφίζουν μόνο με βάση την δημοφιλία, αλλά κρίνουν και από την συμπεριφορά των διαγωνιζόμενων, γι' αυτό και έχουμε δει την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αλλά και της Καρολίνας Καλύβα, η οποία έφυγε κακήν κακώς μετά την απάτη της στο Μπο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, αυτή τη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού δεν θα πάρει μία από τις δύο γυναίκες. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βέβαια τις προάλλες ανέφερε πως δεν θα ήθελε να πάρει πολλές ψήφους, διότι δεν είναι χαρούμενη στον Άγιο Δομίνικο και ίσως θα ήταν μία λύτρωση εάν έφευγε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Survivor All Star

Η Κεφαλά ξεμπρόστιασε την παραγωγή του ΣΚΑΪ

Η Χριστίνα Κεφαλά, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, και ξεμπρόστιασε την συμπεριφορά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πίσω από τις κάμερες, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης 7/3 πραγματοποίησε μερικά στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχωρώντας σε μία άλλη αποκάλυψη για το παιχνίδι και την παραγωγή.

Πριν από μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Λιανός θα ενημέρωνε τους διαγωνιζόμενους για την τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο τρένων, καθώς μπορεί αυτό να τους αφορά σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο αυτό δεν έγινε.

«Είμαι σίγουρη ότι όλοι περιμένατε αυτό το story, εγώ να δείτε πόσο το περίμενα, τρεις βδομάδες τώρα που δε σας έχω μιλήσει. Σήμερα γύρισα ,το έχετε πάρει είδηση, έχουνε γράψει και στα site ότι γύρισα. Ήθελα καιρό να κάνω αυτό το story. Αρχικά να σας πω για το δυσάρεστο συμβάν που έγινε στα Τέμπη, ότι εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Εγώ ενημερώθηκα δύο μέρες πριν πετάξω για Ελλάδα. Ξέρουμε ότι δε γίνεται να πάρουμε κινητό μέχρι να παίξει το επεισόδιο και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους.

Εγώ παιδιά προσωπικά όταν αποχώρησα το πρώτο πράγμα που έλεγα είναι αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα, αν είναι καλά οι δικοί μου, ζήταγα επανειλημμένες φορές να μου δώσουν ένα τηλέφωνο για να μιλήσω στην οικογένειά μου να δω ότι είναι όλα καλά αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Τελικά είδα ότι το ένστικτό μου βγήκε αληθινό και πριν την αποχώρηση μου, δύο μέρες πριν να ξέρετε έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουνα, γι’ αυτό ήμουνα και πολύ down ψυχολογικά και είδα ότι όλα είχαν βγει τελικά αληθινά λυπάμαι πάρα πολύ στεναχωριέμαι παρά πολύ», είπε χαρακτηριστικά.