Survivor All Star spoiler (8/3): Ανατροπή στην ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Το ήθελαν περισσότερο μάλλον!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (8/3): Ανατροπή στην ανατροπή! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Το βράδυ της Τρίτης 7/2 παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο του Survivor All Star στο οποίο υπήρξαν πολλές εντάσεις και ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας, αλλά αυτή τη φορά, κυρίως, στην ομάδα των μπλε και αυτό εξαιτίας ενός λάθους του Ηλία Γκότση κατά τη διάρκεια του αγώνα, το οποίο έβγαλε εκτός εαυτού τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, που στο συμβούλιο "έκαψε" τον συμπαίκτη του με τα λόγια του (δείτε εδώ την "επίθεσή του).

Το αγώνα κέρδισαν οι Διάσημοι, λοιπόν, μετά από καιρό και φαίνεται πως πήραν λίγο τα πάνω τους, με αποτέλεσμα και οι Μαχητές να δώσουν ένα όνομα προς αποχώρηση για παίκτη τους (δείτε εδώ ποιος είναι σε αυτή τη δύσκολη θέση).

Αυτή η ομάδα κερδίσει σήμερα 8/3 το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star

Σήμερα, όμως, Τετάρτη 8/3, είναι μία νέα μέρα και αυτό που έχουν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες είναι πολύ πιο σημαντικό, ίσως, από την ασυλία, καθώς είναι αυτό που τους δίνει κίνητρο να συνεχίσουν και τους φτιάχνει την ψυχολογία. Δεν είναι άλλο από το έπαθλο ασυλίας, λοιπόν.

Αφού, μπουν, έτσι, στον στίβο μάχης, όσο δύσκολος κι αν είναι ο αγώνας, τη νίκη θα φέρουν μαζί με την ανατροπή οι Μπλε, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αποδεικνύοντας πως είναι μεγάλη απειλή για τους Κόκκινους, αφού δεν τους έχουν αφήσει να ησυχάσουν αυτές τις μέρες, ενώ επιθυμούσαν το έπαθλο αυτό περισσότερο από όλους, εφόσον έχουν μείνει πίσω και δεν έχουν φτάσει στα ηχητικά των φίλων και των γονιών τους, όπως οι αντίπαλοι.

Stay tuned μέχρι να σας ανακοινώσουμε τον παίκτη που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα!

Με σκυφτό κεφάλι επέστρεψε στην Ελλάδα ο Στάθης Σχίζας

Πριν από λίγες ώρες έφτασε στην Ελλάδα, ο Στάθης Σχίζας μετά την "βόμβα" της οικειοθελής αποχώρησης του από τον φετινό κύκλο του Survivor all star. Υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πήρε αυτή την απόφαση μετά την αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου για την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ τα λόγια της).

Βέβαια, μαζί του στο αεροδρόμιο έφτασε και η Χριστίνα Κεφαλά, που ήταν λιγότερο αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και δεν ψηφίστηκε για να παραμείνε, έστω και λίγο ακόμη στο Survivor all star (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε). Η ίδια, μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ήταν λόγος να της χαλάσει την όρεξη και το κέφι, κάτι που φάνηκε και από την άφιξη της, διότι ήταν μέσα στο χαμόγελο και απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο Σχίζας από την άλλη, ήταν κατσουφιασμένος και δεν ήθελε να τον πλησιάσουν οι δημοσιογράφοι και ο οποισδήποτε.

Η άφιξη του Σχίζα στην Ελλάδα

Η άφιξη της Κεφαλά στην Ελλάδα