Survivor all star: «Το κάνει επίτηδες...» - "Χείμαρρος" ο Παναγιώτης εναντίον του Γκότση

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Το κάνει επίτηδες...» -

Με το που τελείωσε ο στίβος μάχης του αποψινού (7/3) επεισοδίου στο Survivor all star (δείτε εδώ το σκόρ) υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Ηλία Γκότση για τον λόγο, ότι ο δεύτερος δεν τον βοήθησε στο αγώνισμα.

Στην συνέχεια, μετά την ήττα τους, οι παίκτες της μπλέ ομάδας όταν έφτασαν στην καλύβα τους, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ξεκίνησε να επιτίθεται στον Γκότση, ενώ όλοι στήριξαν το Ηλία. Όταν έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού, πρώτος θέλησε να τοποθετηθεί μετά την ερώτηση του Γιώργου Λιανού.

Ο "μονόλογος" του Παναγιώτη για τον Γκότση στο Survivor all star

«Δεν θέλει να παίρνω νίκες, με ήθελαν για "εύκολο" παίκτη», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Επεισοδιακή για ακόμα μια φορά η εβδομάδα του Survivor All Star που διανύουμε. Δυο αγώνες για την ασυλία μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί και δυο ήττες σερί για την Κόκκινη ομάδα. Από τη μια η απουσία του Στάθη, από την άλλη η σφαγή ανάμεσα σε Ελευθερίου και Μαρτίκα. Που μυαλό για αγωνίσματα;

Οι ήττες αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθούν στον τάκο η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά... απόψε έχουμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της εβδομάδας για την ασυλία.

Ο τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star γι' αυτή την εβδομάδα...

... είναι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Γνώριμη γι' αυτόν φέτος αυτή η θέση αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ψηφίζεται. Ενδιαφέρον το πως θα ψηφίσει αυτή την εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό. Εδώ θα είμαστε να τα δούμε όλα...