Survivor all star: Αυτή η ομάδα κέρδισε την αποψινή (7/3) ασυλία

ΈΠΡΕΠΕ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτή η ομάδα κέρδισε την αποψινή (7/3) ασυλία

Ο αποψινός (7/3) στίβος μάχης του Survivor all star ολοκληρώθηκε και οι δύο ομάδες προσπάθησαν πάρα πολύ για την νίκη και την τρίτη ασυλία, για να πάνε στο συμβούλιο του νησιού θεατές και ήρεμοι.

Μετά τα "καρφιά" της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Σπύρου Μαρτίκα (δείτε τα εδώ), οι κόκκινοι μαζί με τους μπλέ κλήθηκαν σε ένα αγώνισμα δύναμης και υπομονής, αλλά μόνο μία ομάδα τα κατάφερε και έφτασε το σκόρ 10-4!

Αυτή η ομάδα κέρδισε στον αποψινό (7/3) αγώνα του Survivor all star

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς εδώ στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί, οι κόκκινοι μετά από αρκετές ήττες, κέρδισαν την αποψινή ασυλία.

Επεισοδιακή για ακόμα μια φορά η εβδομάδα του Survivor All Star που διανύουμε. Ο Στάθης Σχίζας βρίσκεται καθ' οδόν προς Ελλάδα και οι Κόκκινοι σημειώνουν τη μια ήττα μετά την άλλη. Δυο αγώνες για την ασυλία μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί και δυο ήττες σερί για την Κόκκινη ομάδα. Από τη μια η απουσία του Στάθη, από την άλλη η σφαγή ανάμεσα σε Ελευθερίου και Μαρτίκα. Που μυαλό για αγωνίσματα;

Οι ήττες αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθούν στον τάκο η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά... απόψε έχουμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της εβδομάδας για την ασυλία.

Ο τέταρτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star γι' αυτή την εβδομάδα...

... είναι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Γνώριμη γι' αυτόν φέτος αυτή η θέση αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ψηφίζεται. Ενδιαφέρον το πως θα ψηφίσει αυτή την εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό. Εδώ θα είμαστε να τα δούμε όλα...