Survivor all star: «Ότι πιο ανήθικο!» - Τα "καρφιά" του Μαρτίκα στην Ελευθερίου

«Ένας φίλος, ένα φαβορί για το φετινό Survivor»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Ότι πιο ανήθικο!» - Τα

Μετά το ξέσπασμα της Ελευθερία Ελευθερίου στο αποψινό (7/3) επεισόδιο του Survivor all star (δείτε το εδώ) ο Σπύρος Μαρτίκας με την σειρά του ξεκίνησε να πετάει τα "καρφιά" εναντίον της τραγουδίστριας, κατηγορώντας της αποκλειστικά για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για την Ελευθερίου στο Survivor all star

«Δύο ψήφοι ήταν αρκετοί για να με βγάλουν υποψήφιο και να με φέρουν αντιμέτωπο με το ψέμα και την υποκρισία, με ό,τι πιο ανήθικο έχω ζήσει δύο χρόνια τώρα στο Survivor. Η Ελευθερία δήλωσε ότι μεγαλοποιούνται τα πράγματα εδώ μέσα και η ομάδα ζει την απόλυτη καταστροφή. Ένας φίλος, ένα φαβορί για το φετινό Survivor, ένας φοβερός άνθρωπος δεν άντεξε στο ψέμα της κι αποχώρησε και γυρνά με θράσος, ειρωνεία και γέλιο να μας ότι τα πράγματα μεγαλοποιούνται.

Αν δεν καθαρίσει σύντομα η ομάδα, εύχομαι να αποχωρήσω εγώ που δεν αντέχω, όπως δεν άντεξε κι ο Στάθης, Ο κόσμος θα κρίνει κι είτε θα με λυτρώσει από αυτήν την ανήθικη, ανθρωποφάγο κι απάνθρωπη στάση ορισμένων ή θα με αφήσει να παλεύω ενάντια αυτών» είπε ο Μαρτίκας στο Survivor.

Τα σχόλια των μπλέ για τον Μαρτίκα στο Survivor all star

Βέβαια, αυτό ήταν πρώτο θέμα συζήτησης για την ομάδα των μπλέ, που έριξαν ξεκάθαρα τις ευθύνες στον φαρμακοποιό, αλλά ανέφεραν και την πονηριά της τραγουδίστριας με την αποκάλυψη της στον Στάθη Σχίζα και τις εντάσεις που προκάλεσε από όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Ερχόμαστε εδώ για δεύτερη φορά. Εγώ συγκρίνοντας τις καταστάσεις του τότε με το σήμερα βλέπω μια τρομερή διαφορά στο πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, πώς έχει αλλάξει η αντιμετώπιση των ανθρώπων. Ήταν και το μόνο μου άγχος ερχόμενος εδώ πέρα, ότι δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι.

Βλέπω ανθρώπους οι οποίοι στον βωμό του χρήματος και της παραμονής εδώ πέρα θα κάνουν πραγματικά τα πάντα όπου και να ήταν το χτύπημα αυτό. Δηλαδή, να σου μεταφέρουν ψευδείς πληροφορίες να θίξουν προσωπικά σου ζητήματα να σε φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις για να δουν αν θα ξεσπάσεις και θα σπάσεις», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Είναι ο ένας για να βγάλει το μάτι του άλλου είναι κάποιοι που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο», συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.