Survivor all star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος από το αποψινό (7/3) συμβούλιο του νησιού

Μετά από καιρό στον τάκο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος από το αποψινό (7/3) συμβούλιο του νησιού

Άλλο ένα επεισόδιο για το Survivor all star απόψε (7/3) αρκετά δυναμικό με πολλά ευτράπελα, που εδώ και δύο μέρες έχουν ταρακουνήσει κατα κύριο λόγο την ομάδα των κόκκινων (δείτε εδώ τον λόγο). Οι δύο ομάδες να υπενθυμίσουμε ότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας και να εξασφαλίσουν την διαμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Βέβαια, στο συμβούλιο του νησιού, πριν την ψηφοφορία, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης άρχισε να αναλύει το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ηλία Γκότση (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά στην συνέχεια όλοι από την μπλέ ομάδα έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor all star

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από πολύ νωρίς το πρωί σήμερα (7/3) και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά εδώ στο Youweekly.gr, ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο... Γιώργος Ασημακόπουλος!

Τα σχόλια των μπλέ για τον Μαρτίκα στο Survivor all star

Το αποψινό (7/3) επεισόδιο του Survivor all star το κλίμα έιναι αρκετά έντονο και οι ισορροπίες κρέμονται από μια κλωστή, μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού που ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε λεκτικά στην Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ την στιγμή).

Βέβαια, αυτό ήταν πρώτο θέμα συζήτησης για την ομάδα των μπλέ, που έριξαν ξεκάθαρα τις ευθύνες στον φαρμακοποιό, αλλά ανέφεραν και την πονηριά της τραγουδίστριας με την αποκάλυψη της στον Στάθη Σχίζα και τις εντάσεις που προκάλεσε από όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Ερχόμαστε εδώ για δεύτερη φορά. Εγώ συγκρίνοντας τις καταστάσεις του τότε με το σήμερα βλέπω μια τρομερή διαφορά στο πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, πώς έχει αλλάξει η αντιμετώπιση των ανθρώπων. Ήταν και το μόνο μου άγχος ερχόμενος εδώ πέρα, ότι δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι.

Βλέπω ανθρώπους οι οποίοι στον βωμό του χρήματος και της παραμονής εδώ πέρα θα κάνουν πραγματικά τα πάντα όπου και να ήταν το χτύπημα αυτό. Δηλαδή, να σου μεταφέρουν ψευδείς πληροφορίες να θίξουν προσωπικά σου ζητήματα να σε φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις για να δουν αν θα ξεσπάσεις και θα σπάσεις», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Είναι ο ένας για να βγάλει το μάτι του άλλου είναι κάποιοι που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο», συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.