Ξεσηκώθηκαν στο γυμναστήριο του Πολυχρονιάδη - Η Βανδή τραγουδούσε το νέο της hit μαζί με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Στα καλύτερά τους και οι 2

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Dvandi - instagram
Dvandi - instagram

Η Δέσποινα Βανδή μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως βιώνει μία από τις πιο δημιουργικές και ευχάριστες περιόδους της ζωής της, αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της εξελίσσονται από το καλό στο καλύτερο.

Ένα λοιπόν από τα ευχάριστα, που ανακοινώθηκε για την τραγουδίστρια έχει να κάνει με την κυκλοφορία του νέου της κομματιού σε συνεργασία με τους Kings, το οποίο αναμένεται να γίνει ένα από το hit για το καλοκαίρι του 2023.

Μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε η ίδια η Βανδή στο Tik Tok την Παρασκευή 31/3 τραγουδούσε την νέα της επιτυχία μαζί με την κόρη της Μελίνα, όσο οι δύο βρίσκονταν στο γυμναστήριο του συντρόφου της (δείτε εδώ τη Μελίνα να τον αποθεώνει σε αγώνα, που έπαιζε).

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει το νέο της τραγούδι με τη Μελίνα Νικολαϊδη

Μαμά και κόρη μπήκαν στην κουζίνα

Χαμός έχει γίνει στο Tik Tok μιας που από τη μία ο Γιάννης Αϊβάζης έγινε viral χορεύοντας με την κόρη του, Ισμήνη, και από την άλλη η Βανδή δημοσίευσε ξανά στην πλατφόρμα ένα βίντεο μαζί με την κόρη της, Μελίνα, και την φίλη της, αφού μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν τσουρέκια για το Πάσχα, που έρχεται.

Όταν η νεαρή ταξιδεύει από το Λονδίνο προς την Ελλάδα, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σπουδές της, περνά πολύ χρόνο με την αγαπημένη της μαμά (δείτε εδώ τι συνέβη στα παρασκήνια του J2US μαζί τους) και το διασκεδάζουν στο έπακρο, όπως φαίνεται και από το βίντεό τους. Φυσικά, επειδή οι ερωτήσεις θα ήταν πολλές, η τραγουδίστρια μοιράστηκε αναλυτικά την συνταγή για όσους θέλουν να την αντιγράψουν.