«Είμαστε χαμένοι από χέρι» - Το έντονο σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου για την τραπ μουσική

Θα έβγαζε κομμάτι με τράπερ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαστε χαμένοι από χέρι» - Το έντονο σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου για την τραπ μουσική

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 31/3 με την ίδια να μιλάει πολύ ανοιχτά και εξομολογητικά για ό,τι αφορά την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Ανάμεσα λοιπόν, σε αυτά που σχολίασε η τραγουδίστρια μεγάλη αίσθηση έκαναν όσα είπε για τη σχέση της με τις δύο κόρες, που έχει φέρει στη ζωή με τη σχέση τους να είναι κάτι παραπάνω από καλή (δείτε την εδώ να χορεύει άβαφη με την κόρη της).

Στη συνέχεια, η Θεοδωρίδου δε δίστασε να πει τη γνώμη της για την τραπ μουσική, η οποία είναι ομολογουμένως αμφιλεγόμενη, με την ίδια να αποκαλύπτει, πως θα ήθελε πάρα πολύ να κυκλοφορήσει κομμάτι με έναν τράπερ.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου για

«Ναι, 99% έχω μια ισορροπημένη σχέση με τις κόρες μου, αφήνω και 1%, γιατί άνθρωποι είμαστε και καμία φορά συγκρουόμεθα. Σα μητέρα είμαι και τυχερή, γιατί δε χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα, γιατί είναι πάρα πολύ καλά τα παιδιά μου.

Μου αρέσει πάρα πολύ η τραπ μουσική πάρα πάρα πολύ μου αρέσει, γιατί έχει vibes για να χορεύεις. Σε ότι αφορά τα λόγια, στο αν δηλαδή αναφέρεται απαξιωτικά στη γυναίκα ή στον άντρα ή στις διαπροσωπικές ερωτικές σχέσεις, τότε θα έπρεπε και εμείς λίγο να κυνηγιόμαστε γιατί και εγώ έχω πει ''θα ήθελα να πεθάνω', ''μη φεύγεις γιατί θα πέσω στο γκρεμό''. Αν πάρεις τα λόγια και τους δώσεις ακριβή ανάλυση, τότε είμαστε όλοι χαμένοι από χέρι. Θα συνεργαζόμουν εχθές με τράπερ.

Τηλεοπτικές προτάσεις μου έχουν γίνει από παντού και με όλους τους τίτλους. Δεν με βρίσκω εκεί όμως. Η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου είναι η ελευθερία. Μπορώ να κάνω ότι θέλω, όπως το θέλω, χωρίς να μην με επηρεάζει κανείς. Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν μου χρωστάει και κανείς», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.