«Θα ήθελα μερικές φορές να...» - Συγκινήθηκε στον αέρα της ΕΡΤ Βάσω Γουλιελμάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα ήθελα μερικές φορές να...» - Συγκινήθηκε στον αέρα της ΕΡΤ Βάσω Γουλιελμάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσηβρίαν βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 31/3 η Βάσω Γουλιελμάκη, με την γνωστή ηθοποιό μάλιστα να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

Συγκεκριμένα, όπως σε κάθε καλεσμένο έτσι και στην ίδια πριν τη συνέντευξή της προβλήθηκε ένα βίντεο αφιερωμένο για τον ίδια. Το βίντεο όμως αυτό που έπαιξε είχε ως αποτέλεσμα να την κάνει να δακρύσει από συγκίνηση.

Η on air συγκίνηση της Βάσω Γουλιελμάκη στον αέρα της ΕΡΤ

«Έχετε τον τρόπο σας… Είμαι γενναιόδωρη με τα συναισθήματά μου, η αλήθεια είναι αυτή, αλλά θα ήθελα μερικές φορές να μην είμαι τόσο! Χαλάει και το μακιγιάζ» είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία πριν λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπη με μια βαριά απώλεια.

Η αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Αλαφούζο

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 17/3 και είναι από τις λίγες φορές που η ίδια προχωρά σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της με τον Σωκράτη Αλαφούζο.

Η ίδια, λοιπόν εξήγησε πως όταν χώρισε με τον τότε σύζυγό της, δεν είχε σκεφτεί πολύ καλά κάποια πράγματα και θεωρεί πως βίαστηκε να πάρει αποφάσεις, όμως τότε έμοιαζε πως ήταν το σωστό.

«Όσο μεγαλώνω λέω πολλά “δεν ξέρω”. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε. Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν είμαι κατά του γάμου, ούτε πιστεύω ότι ο γάμος φθείρει τα ζευγάρια. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ανώριμη σκέψη».