Ρίγη συγκίνσης με την Βάσω Γουλιελμάκη και την απώλεια της μητέρας της - «H απουσία της είναι μεγάλη»

«Μου λείπει πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνσης με την Βάσω Γουλιελμάκη και την απώλεια της μητέρας της - «H απουσία της είναι μεγάλη»

Η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό "Λοιπόν" όπου «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας η οποία έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο πριν.

Οι δηλώσεις της Βάσως Γουλιελμάκη

Αποκλειστική φωτογραφία της Βάσως Γιουλιελμάκη

Την περσινή χρονιά βιώσατε τον μεγαλύτερό σας φόβο, την απώλεια της μητέρας σας. Πώς είστε; Ο χρόνος βοηθάει;

Η μητέρα μου είναι τα πάντα για εμένα, έφυγε κι η απουσία της είναι μεγάλη! Την νιώθω πάντα κοντά μου αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την ακούσω, να την αγκαλιάσω. Μου λείπει πολύ η κατανόησή της για τα πάντα, το αίσθημα του δικαίου που είχε έντονο κι η αγάπη που σκόρπιζε παντού.

Η μοναξιά σας φοβίζει;

Είναι κάτι που δεν μου αρέσει, που δεν το θέλω και δεν το επιζητώ. Εάν με φοβίζει δεν ξέρω, δεν έχω ποτέ πραγματικά μείνω μόνη. Αλλά από την άλλη έχω δείξει στον εαυτό μου ότι είμαι πολύ γενναία και τους φόβους μου τους αντιμετωπίζω!

Εξωτερική φωτογραφία: NDPphoto

Εσωτερική φωτογραφία: NDPphoto

Μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιο της και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού έδωσε η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για το διαζύγιο της πριν από χρόνια ,για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, αλλά και το αν της έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο να ξαναγίνει.

Η ηθοποιός απολαμβάνει το ρόλο της ως μητέρα αλλά και ως νονά, καθώς πρόσφατα βάπτισε όχι ένα αλλά δύο παιδιά. Η ίδια επιλέγει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την ίδια και τον σύντροφό της. Μέσα από τη συνέντευξη λύνει κάποιες απορίες που πιθανά οι θαυμαστές της είχαν για την ίδια.

-Πώς είστε σαν μαμά; Περάσατε δύσκολες φάσεις στη σχέση σας με το παιδί σας; Πώς τις χειριστήκατε;

«Όπως όλες οι μαμάδες που αγαπούν τα παιδιά τους, δεν διαφέρει σε τίποτα. Είμαι δίπλα της κι όταν χρειαστεί τη συμβουλεύω. Δυσκολίες δεν υπήρξαν γιατί είναι ένα καλό, ώριμο παιδί. Μπορεί αν υπάρχουν πράγματα που τα σκέφτεται διαφορετικά λόγω ηλικίας αλλά είναι ένα παιδί που ακούει και ποτέ δεν με έφερε σε δύσκολη θέση να πρέπει να εξηγήσω ξανά και ξανά. Είμαι πολύ τυχερή!»

Η Βάσω Γουλιελμάκη εξομολογείται για το διαζύγιό της

-Ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος για εσάς;

«Ένας χωρισμός μπορεί να δείχνει ένας μικρός θάνατος στην αρχή αλλά τελικά δεν είναι. Ο θάνατος είναι θάνατος κι ο χωρισμός είναι χωρισμός».

-Σκεφτήκατε ποτέ να ξαναπαντρευτείτε μετά το διαζύγιό σας;

«Ήμουν πολύ κοντά στο γάμο χωρίς να είναι σκέψη δική μου αλλά δεν προχώρησε. Δεν είναι κάτι απαραίτητο για εμένα ο γάμος. Είμαι σε όλα ανοιχτή χωρίς να είναι σκοπός της ζωής μου».

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΙΝSTAGRAM