«Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο! Είπα...» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλεξανιάν για την περιπέτεια με την υγεία της 

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο! Είπα...» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλεξανιάν για την περιπέτεια με την υγεία της 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 31/3 η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε και στην πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλεξανιάν για την περιπέτεια της υγείας της

«Είμαι πολύ τυχερή. Πέρσι, ανήμερα της Αγίας Χριστίνης, πραγματικά ξεπέρασα κάτι απ’ αυτά που λες ότι τα βρίσκεις τυχαία. Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο και είμαι ευγνώμων και στον γιατρό μου, τον Ηλιάδη, αλλά και σε όλο το επιτελείο που το αντιμετώπισαν τέλεια και είμαι διπλά ευτυχισμένη.

Θα σας φανεί περίεργο αλλά είχα μία τρελή ψυχραιμία. Είπα: οκ, τι είναι αυτό, πείτε μου πότε χειρουργείται; Δεν ξέρω, ίσως είναι η άμυνα, όταν αντιμετωπίζεις κάτι πραγματικά δύσκολο, να επιστρατεύεις όλες σου τις δυνάμεις, να μην σπαταληθείς, για να το αντιμετωπίσεις και έχω μεγάλη χαρά από αυτό.

Θεωρώ ότι όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά δύσκολο, δηλαδή κάποιο θέμα υγείας, πρέπει να συσπειρώνεις ό,τι δύναμη έχεις για να το αντιμετωπίσεις. Δεν έχεις χρόνο για να το λιβανίσεις και να το κλάψεις το θέμα, να λες: γιατί σε μένα Παναγιά μου; Είναι σε σένα όπως θα ήταν στον οποιονδήποτε, αντιμετώπισε το! Έτσι ήμουν πάντα εγώ, πάντα φιλοσοφούσα τη ζωή.

Δεν θα ζήσουμε 2.500 χρόνια, αυτό είναι το τσιτάτο μου και αυτή είναι η αλήθεια. Θέλω να χαίρομαι την κάθε στιγμή, την κάθε συνεργασία, το κάθε βλέμμα που ακουμπάει σε ανθρώπους που αγαπώ. Ίσως γι’ αυτό το αντιμετώπισα και με ψυχραιμία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία πριν λίγο καιρό είχε έρθει αντιμέτωπη με μια βαρύτατη απώλεια την οποία είχε αποκαλύψει μέσα από τα social media με μια ανάρτηση.