«Ήμουν στο σπίτι την ημέρα που...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Καληώρα για το τέλος της Τζέσυ Παπουτσή

«Πήγαμε στο νοσοκομείο, έκανε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήμουν στο σπίτι την ημέρα που...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Καληώρα για το τέλος της Τζέσυ Παπουτσή

Ο Θάνος Καληώρας την Παρασκευή 31/3 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' με τον ίδιο να μιλάει μεταξύ άλλων για την πρώην σύζυγό του, Τζέσυ Παπουτσή, που έχει φύγει από τη ζωή, με την όποια έκανε και ένα παιδί.

Ο ηθοποιός πριν αρρωστήσει η Τζέσυ είχε χωρίσει μαζί της και μάλιστα είχε προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, χωρίς ωστόσο να χαλάσουν μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια οι σχέσεις τους (δείτε εδώ το δώρο, που έκανε η Παπουτσή στη νυν σύντροφο του Καληώρα).

Το τέλος της ηθοποιού ωστόσο δεν ήταν και τόσο εύκολο και μάλιστα μέσα από τις περιγραφές του Θάνου Καληώρα έγινε γνωστός ο τρόπος, που έφυγε από τη ζωή η μεγάλη αυτή ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Θάνου Καληώρα για τη Τζέσυ Παπουτσή

«Οπότε τον τελευταίο καιρό ήρθε τελείως ξαφνικό αυτό. Ήμουν στο σπίτι εκείνη την ημέρα, που έπαθε αυτό το πράγμα και αναγκαστήκαμε να πάει στο νοσοκομείο και πήγαμε στο νοσοκομείο, έκανε τις επεμβάσεις αλλά από εκείνη την ημέρα και μετά δεν κατάλαβε πια τίποτα. Δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τίποτα. Για δυόμιση μήνες ήταν σε όλη αυτήν την κατάσταση», είπε ο Θάνος Καληώρας.

Η ερώτηση για την Παπουτσή που έφερε σε δύσκολη θέση τον Καληώρα

Την Τετάρτη 22/3 ο Θάνος Καληώρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή του και συγκεκριμένα για ενδιαφέροντα κομμάτια των προσωπικών του αλλά της καριέρας του στο χώρο του θεάτρου.

Ανάμεσα λοιπόν στις ερωτήσεις, που κλήθηκε να απαντήσει ο ηθοποιός η μία αφορούσε σε πρόσφατη δήλωση του, με την οποία παραδέχτηκε ουσιαστικά, πως δεν ήταν πιστός στο γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή και έτσι η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσουν ξανά το ίδιο θέμα, με τον ηθοποιό να έρχεται σε δύσκολη θέση.

«Έλα βρε τώρα αστεία πράγματα...αυτό είχε λήξει, είχε τελειώσει και από εκεί και πέρα θεώρησα, πως η μετέπειτα ζωή μου...δεν είχε...ήταν κάτι παρωχημένο. Βρε Μπέτυ μου, ξέρεις αυτό το πράγμα τώρα διαιωνίζεται μια ολόκληρη ζωή...μιλάμε, τώρα, για μια ζωή πριν από 30 - 35 χρόνια και δηλαδή να συζητάς μετά από 30 35 χρόνια, το θεωρώ λίγο παρωχημένο. Αυτό το πράγμα έληξε για μένα, είπα ότι είπα, τελείωσε....μπήκε ας πούμε, στην άκρη. Δε θέλω να ξανασυζητήσω για αυτό», είπε ο Θάνος Καληώρας.

«Δεκτό και συγγνώμη αν ένιωσες άβολα ή οτιδήποτε...», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα από τη μεριά της.