Έλαβαν τουλουμπάκια στον αέρα του Breakfast at star - ''Κόκκαλο'' ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου

Δε θα πιστεύετε από ποιον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έλαβαν τουλουμπάκια στον αέρα του Breakfast at star - ''Κόκκαλο'' ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου

Τo Breakfast at star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπομπές της πρωινής ζώνης, μιας και το ζευγάρι μαζί με την ομάδα τους σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο θέματα της επικαιρότητας.

Πρόσφατα μάλιστα η παρουσιάστρια είχε κάνει μια πρωτοφανή εξομολόγηση στον αέρα κάνοντας γνωστό, πως είχε δει UFO με την τοποθέτηση αυτή να κάνει, όπως είναι φυσικό ντόρο και αίσθηση.

Το δώρο που έλαβε το Breakfast at star από άλλη εκπομπή

Από τη μεριά του λοιπόν, ο Γιώργος Τσαλίκης ως καλεσμένος στο Night out την Πέμπτη 30/3 αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στην Ελένη, λέγοντας της, πως έχει δει και εκείνος κάτι αντίστοιχο. Η πλάκα έφτασε στο αποκορύφωμά της, όταν ο τραγουδιστής έστειλε την επομένη ένα ιδιαίτερο δώρο στην εκπομπή...

Δείτε επίσης εδώ: Ελένη Χατζίδου κατά πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: «Ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου! Τον απομυθοποίησα»

Ο εκνευρισμός της Χατζίδου για τις ερωτήσεις περί εγκυμοσύνης

Μια ιδιαίτερη τοποθέτηση είδαμε να κάνει η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Παρασκευής 24/3 μέσα από την εκπομπή Breakfast at star, που παρουσιάζει με την ίδια να δίνει τέλος σε μία ερώτηση, που της γίνεται συχνά και τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Ο λόγος για το κομμάτι της εγκυμοσύνης δεδομένου, ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη ένα παιδί και συχνά ο κόσμος θέλει να μάθει αν θέλει ακόμα ένα παιδάκι ή ακόμα χειρότερα όταν τη βλέπουν με λίγο πρησμένη κοιλίτσα θεωρούν ότι αυτό σηματοδοτεί μόνο εγκυμοσύνη (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση της Ελένης για την κόρη της).

Με νέες δηλώσεις, που έκανε η Χατζίδου το Σάββατο 25/3 στο Open weekend έδωσε τέλος σε αυτό το κομμάτι ζητώντας από τους δημοσιογράφους να είναι πιο προσεκτικοί και να μη φέρνουν καμία γυναίκα σε δύσκολη θέση!

«Ε ναι αυτό ξέρεις, που φουσκώνει λίγο η κοιλίτσα, ένα κιλάκι να βάλεις παραπάνω και κατευθείαν με το καλό είσαι δεν είσαι.... Λες και αν είμαι θα το πω ξέρεις...σε μήνυμα. Αν είναι και γίνει κάτι θα το πω έτσι κι αλλιώς. Αλλά γενικά, αυτό που είπα δεν είναι ωραίο να με ρωτάνε συνέχεια...είσαι έγκυος; θα κάνεις δεύτερο, θα κάνεις τρίτο; Θα παντρευτείς;», είπε η Ελένη Χατζίδου.