«Θεωρώ, ότι είναι λίγο...» - Η απάντηση της Κορινθίου μετά τις συνεχείς ερωτήσεις για το μέλλον της στον ΑΝΤ1

Μένει ή φεύγει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θεωρώ, ότι είναι λίγο...» - Η απάντηση της Κορινθίου μετά τις συνεχείς ερωτήσεις για το μέλλον της στον ΑΝΤ1

Η Μαρία Κορινθίου έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 31/3 με την παρουσιάστρια - ηθοποιό να μιλάει όσο ανοιχτά μπορεί για το φλέγον ζήτημα, του τηλεοπτικού της μέλλοντος.

Για την ώρα η Κορινθίου ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην ομάδα του Πρωινού με την ίδια να παρουσιάζει τις κατηγορίες της μαγειρικής, των ζωδίων και κάποιων εμπορικών, που σχετίζονται συνήθως με το κομμάτι της ομορφιάς.

Μέσα από τη δήλωση της αυτή λοιπόν, η ηθοποιός - παρουσιάστρια έδειξε πως δίνει προτεραιότητα στο σταθμό, ωστόσο, ως τηλεοπτικό πρόσωπο είναι παράλληλα ανοιχτή να δεχτεί και από αλλού προτάσεις (δείτε εδώ τη σοκαριστική εξομολόγηση της Κορινθίου για τα πρώτα της χρόνια στο χώρο).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1

«Όλο και κάπου θα με δείτε, αυτό κοιτάξτε να δείτε... θεωρώ, ότι είναι λίγο νωρίς να καθόμαστε να το συζητάμε, γιατί όλες αυτές οι συζητήσεις, οι πολύ πιο συγκεκριμένες και όχι στον αέρα είναι μετά το Πάσχα. Είμαι στο κανάλι, είμαι παιδί του ΑΝΤ1, έχω ένα συμβόλαιο, αυτή τη στιγμή είμαι στην εκπομπή, από εκεί και πέρα βλέποντας. Όλα τα εξετάζω», ξεκαθάρισε η Μαρία Κορινθίου.

Η πρόταση που δέχτηκαν Αϊβάζης και Κορινθίου

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή 24/3 μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Ελένη, η οποία αφορά σε ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθιου.

Πιο αναλυτικά οι δύο είναι πιθανό να μας απασχολήσουν από του χρόνου μιας και δέχτηκαν μια πολύ σοβαρή πρόταση από μεγάλο κανάλι, η οποία αν ευοδωθεί θα είναι κάτι, που δεν έχουν κάνει ξανά μαζί σε τέτοιο επίπεδο (δείτε εδώ αν αποχωρεί η Κορινθίου από το Πρωινό).

Η πρόταση αφορούσε στο Star και μάλιστα στην πρωινή ζώνη, σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά από επικοινωνία με το κανάλι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει!