«Έχει τεράστιο πρόβλημα, δε μιλάει...» - Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Κακέτση μετά το εγκεφαλικό

Έγινε γνωστό από στενό πρόσωπο του περιβάλλοντός του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό, πως ο Στηβ Κακέτσης πέρασε μια μεγάλη δοκιμασία με την υγεία του (δείτε εδώ περισσότερα) και έτσι ο ίδιος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό, που υπέστη.

Με το πέρασμα των ημερών, ο επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών ξεπέρασε τον κίνδυνο και μάλιστα πήρε εξιτήριο, με την κατάσταση του ωστόσο να χρειάζεται παρακολούθηση και προσοχή.

Την Παρασκευή 31/3 μάλιστα ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στην κάμερα της εκπoμπής ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' με τον ίδιο να μιλάει για την κατάσταση της υγείας του Κακέτση, με τον οποίο είναι πολύ καλός φίλος.

Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του Στηβ Κακέτση

«Ναι ήμασταν πολύ φίλοι με το Στηβ, δυστυχώς ήτανε το τέλος άδοξο...Έχει τεράστιο πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα και λυπάμαι πάρα πολύ, γιατί ήμασταν πολύ φίλοι...δυστυχώς δε μιλάει με κανέναν», είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Λίγα λόγια για τον ίδιο και την ζωή του

Ο Στηβ Κακέτσης είναι 73 χρονών και είχε πάρα πολλά νυχτερινά μαγαζιά, μεταξύ των οποίων και η θρυλική “Νεράιδα” Αν και υπήρξε πολύ επιτυχημένος στον τομέα του, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων το 1994, για εννιά μήνες βρέθηκε στην φυλακή.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, αφού προτεραιότητα και για τους δυο έχει το παιδί τους. Κάτι που πολλοί δεν ξέρουν και έχει αναφέρει ο Στηβ Κακέτσης σε συνέντευξή του, είναι ότι είχαν και ένα άλλο παιδί, το οποίο “έφυγε” από την ζωή μέσα σε 36 ώρες.

Ο Μάκης Κακέτσης, όπως είναι το όνομα του παιδιού του, έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics, ζει μόνιμα στο εξωτερικό.