Μοιάζει με παλάτι αλλά δεν είναι - Φωτογραφίες από το σπίτι του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ με την εκκεντρική διακόσμηση και το τζάκι στον κήπο

Θα μένατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή φωτογραφιών NDPPHOTO/Instagram
Πηγή φωτογραφιών NDPPHOTO/Instagram

Ο Φίλιππος μπορεί πρόσφατα να βίωσε δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος (δείτε εικόνες από την κηδεία με την λαοθάλασσα κόσμου), ωστόσο πάντα στο πλευρό του στήριγμα θα έχει την σύζυγό του Νίνα Φλορ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβρη του 2021 στην Μητρόπολη Αθηνών με λαμπερούς καλεσμένους, ανάμεσα τους μέλη της βασιλικής οικογένειες, αλλά και βασιλικές οικογένειες άλλων χωρών (δείτε φωτογραφία).

Το σπίτι της Νίνας Φλορ και του Φίλιππου στο Λονδίνο

Μπορεί και οι δυο να αγαπούν πολύ την Ελλάδα και να την επισκέπτονται συχνά, κάνοντας διακοπές στα νησιά, ωστόσο μένουν μόνιμα στο Λονδίνο Εκεί, έχουν ένα πανέμορφο σπίτι που μάλιστα έγινε θέμα και σε γνωστό ξένο περιοδικό που φιλοξενεί σπίτι των διάσημων.

Την διακόσμηση της οικίας τους ανέλαβε ο σχεδιαστής Veere Grenney, και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έκανε πολύ καλή δουλειά.

Νίνα Φλορ και Φίλιππος έχουν επιλέξει έντονα χρώματα και ταπετσαρίες με πολύ πληροφορία. Πράσινοι καναπέδες, κουρτίνες, τοίχοι και λουλούδια παντού. Όσον αφορά τον εξωτερικό χώρο είναι εξίσου εντυπωσιακός. Τα φυτά επικρατούν ενώ αγαπημένο σημείο είναι εκείνο με το τζάκι και τον καθρέφτη.

Ποια είναι η Νίνα Φλορ

Είναι Ελβετίδα επιχειρηματίας, κληρονόμος και κοσμική. Είναι μέλος της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας και μέλος της εκτεταμένης βασιλικής οικογένειας της Δανίας ως σύζυγος του πρίγκιπα Φιλίππου της Ελλάδας και της Δανίας, γιου του Κωνσταντίνου Β΄ της Ελλάδας και της Άννας-Μαρίας της Ελλάδας και της Δανίας.

Η πριγκίπισσα Νίνα της Ελλάδας και της Δανίας είναι η ιδρύτρια και διευθύντρια δημιουργίας του Κιζάβα Σάνκτιουαρυ και η ιδρύτρια του Κέντρου Επιστημονικών Μελετών Μπαζαρούτο, που βρίσκονται και τα δύο στο νησί Μπενγκουέρα, στη Μοζαμβίκη. Στο παρελθόν εργάστηκε ως δημιουργική διευθύντρια της ΒίσταΤζετ, μιας πολυτελούς ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας, που ιδρύθηκε από τον πατέρα της Tόμας Φλορ.

Με πληροφορίες από το everybodywiki.com