Νίνα Φλορ: Δημοσίευσε φωτογραφία μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον Φίλιππο

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίνα Φλορ: Δημοσίευσε φωτογραφία μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον Φίλιππο

Μετά από τον φαντασμαγορικό γάμο του Φίλιππου και την Νίνα Φλορ, έχουν περάσει τρεις εβδομάδες ακριβώς. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Νίνα Φλορ, μεταξύ άλλων, θέλησε να δημοσιεύσει στα social media μια από τις πιο ωραίες φωτογραφίες του γάμου της με τον Φίλιππο από τη στιγμή που ανταλλάσσουν το πρώτο φιλί τους μετά τη γαμήλια τελετή, έξω από την Μητρόπολη Αθηνών.

Η ανάρτηση της Νίνας Φλορ

Φίλιππος Γλύξμπουργκ: "Η Νίνα λάτρευε την Ελλάδα πριν συναντηθούμε" - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο τους

Ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) στη Μητρόπολη Αθηνών. Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το μυστήριο.

Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μίλησε συγκεκριμένα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η οποία βρέθηκε στο γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά ενώ κατά την διάρκεια της τελετής συνελήφθη κι ένας άνδρας έξω από την εκκλησία.

«Όλα ήταν υπέροχα, τέλεια. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θέλουμε να μείνουμε εδώ λίγο ακόμα. Μάλλον θα μείνουμε εδώ, κάπως. Η Ελλάδα έχει τόσα πολλά να δείξουμε. Η Nina λάτρευε την Ελλάδα πριν συναντηθούμε, θα είμαστε εδώ κάθε χρόνο».

Στην κάμερα μίλησε και ο πατέρας της νύφης Tomas Flohr: «Ήταν μια υπέροχη περίσταση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να το κάνουμε στην Αθήνα. Μπορούμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα και η Αθήνα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια τώρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Είμαστε λίγο κουρασμένοι από το πάρτι, ήταν υπέροχα».