«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!» - Δυστυχώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τους Παγιδευμένους ο...

Η ανάρτηση στο Instagram και η αντίδραση της Φεντόρουφ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!» - Δυστυχώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τους Παγιδευμένους ο...

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνει μεγάλη επιτυχία, γεγονός που φαίνεται και μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης. Πρωταγωνιστούν επιτυχημένοι ηθοποιοί και παρόλο που ορισμένους τους μίσησαν λόγω του ρόλου του κακού, όλοι αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές για την απίστευτη ερμηνεία τους.

Όσον οδεύουμε ωστόσο προς το μεγάλο φινάλε, ορισμένοι ηθοποιοί μας αποχαιρετούν, αφού ο ρόλος τους φτάνει και αυτός στο τέλος και μάλλον δεν θα συνεχίσουν και στην δεύτερη σεζόν της σειράς.

Αυτός ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του! Το μεγάλο φινάλε

Ο λόγος για τον Βασίλη Τριανταφύλλου, τον κακό πρωταγωνιστή των Παγιδευμένων που εξαιτίας του έγιναν όλα και τραβάνε όσα τραβάνε οι δυο οικογένειες, του Δημήτρη και της Άννας. Στα πρόσφατα επεισόδια αποκαλύφθηκε τελικά πως κανείς δεν τον σκότωσε... Αντιθέτως αυτοκτόνησε για να τιμωρήσει την Άννα και να την βάλει φυλακή, αφού αρχικά τα στοιχεία έδειχναν πως εκείνη τον σκότωσε.

Ο ηθοποιός λοιπόν, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την σειρά, αφού ο ρόλος του έφτασε στο τέλος.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν στην γνωριμία μου με τον Άγγελο και κατ' επέκταση την συμμετοχή μου σε μια σπουδαία δουλειά.
Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας.

Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης καλεί την Άννα στο νεκροτομείο και της ανακοινώνει πως... - Ασύλληπτος θρήνος στους Παγιδευμένους

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (3/4 - 4/4) για τους Παγιδευμένους

Δευτέρα 3/4

Η ύπαρξη του πτώματος στο πορτμπαγκάζ του Ακη μπλέκει άσχημα την παρέα των παιδιών. Ακης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. «Τι συμβαίνει;», ρωτούν ο Ανδρέας και ο Σπύρος. Τους οδηγούν σε χωριστούς χώρους για να τους ανακρίνουν. Ολοι λένε την ίδια ιστορία.

Η σχέση της Αννας και του Δημήτρη δοκιμάζεται για μοα ακόμα φορά. Η σύλληψη των παιδιών, όμως, δεν τους αφήνει περιθώρια για εξηγήσεις. Και οι δύο θα ριχτούν στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να τα αθωώσουν. Η Αννα αναλαμβάνει την υπεράσπιση όλων. Ο Σταύρος, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης παρακολουθούν την πορεία της αυτοκινήτου τους πριν συλληφθούν. «Φαίνεται ότι όσα λένε είναι αλήθεια», διαπιστώνουν μετά.

Ο Σπύρος είναι και πάλι σίγουρος ότι ο Θοδωρής είναι ένοχος. «Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό», του λέει ο γιος του. Ομως ο διοικητής έχει κι άλλον έναν γρίφο να λύσει. Ποιανού είναι το αποτεφρωμένο πτώμα; Μήπως είναι του Κοσμά; Τον κυριεύει ο φόβος. Στο μεταξύ η αποφυλάκιση του Αλέκου θα πιάσει την Υβόννη απροετοίμαστη. Είναι σίγουρη ότι ο άντρας της δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι εκείνη είπε ψέματα και τον οδήγησε στη φυλακή. «Σε παρακαλώ. Δεν ήθελα να σου κάνω κακό. Η Αννα τα σκέφτηκε όλα. Εκείνη με πίεσε. Δική της ιδέα ήταν», του λέει για να δικαιολογηθεί και να σωθεί. Εκείνη τη στιγμή ο Σταύρος τηλεφωνεί στον Αλέκο να πάνε από την εισαγγελία.

Τρίτη 4/4

H Αννα και ο Δημήτρης παλεύουν μαζί για να βοηθήσουν την παρέα των παιδιών που έχει μπλέξει. Ενώνουν τις δυνάμεις τους προσπαθώντας να μάθουν την αλήθεια. Για άλλη μια φορά θα έρθουν πάλι κοντά. Η προανάκριση των παιδιών προχωράει. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας που εξακολουθούν να παρακολουθούν τα βίντεο από τις κάμερες, βλέπουν το αυτοκίνητο του Ακη να σταματάει σε μια οικοδομή και να φορτώνουν ένα πτώμα, το οποίο πιθανόν να συνδέεται με την υπόθεση που έχει αναλάβει η Ρούσσου. Ο μόνος που φαίνεται να γνωρίζει είναι ο Ακης. Ολοι οδηγούνται στον δικαστή. «Θα αφεθείτε όλοι ελεύθεροι εκτός από έναν», τους λέει. Ο Ακης συλλαμβάνεται.

Ο άντρας της Δώρας προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα να μη χωρίσει. «Μη μου λες τι να κάνω, λες και φταίω εγώ. Ρώτα τη γυναίκα σου γιατί χωρίζω. Ξέρει περισσότερα», του τονίζει. Εκείνος θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν γρίφο, αλλά τελικά θα ανακαλύψει την αλήθεια για τη Δώρα και τον Νίκο. Την ίδια στιγμή η Υβόννη και ο Αλέκος μαθαίνουν όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Αγγελου. Η Υβόννη καταρρέει μη μπορώντας να το

διαχειριστεί. Ο Αλέκος όμως ρωτά τον Μάρκο: «Πότε ήρθε αυτό το βίντεο;». «Γιατί;», ρωτά κι εκείνος με τη σειρά του. «Είμαι σίγουρος ότι η Αννα το είχε στα χέρια της πριν μπω φυλακή. Θα μου το πληρώσει αυτό πολύ ακριβά. Θα με δει όπως δεν με έχει δει μέχρι τώρα», είναι τα λόγια του.