«Ήθελαν να μείνω στον ΑΝΤ1 αλλά...» - Η Φαίη Σκορδά ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει το λόγο αποχώρησης της

Τι συνέβη πραγματικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήθελαν να μείνω στον ΑΝΤ1 αλλά...» - Η Φαίη Σκορδά ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει το λόγο αποχώρησης της

Η Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου και να γυρίσει σελίδα στα επαγγελματικά της. Από τον Σεπτέμβρη την παρακολουθούμε στον ΣΚΑΙ να παρουσιάζει κάθε πρωί την εκπομπή Πρωινό μας (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Μπορεί λοιπόν, πολλά να ακούστηκαν και να ειπώθηκαν για το τέλος της συνεργασίας αυτής, ωστόσο η ίδια και το κανάλι γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη και χώρισαν τους δρόμους τους.

Η Φαίη Σκορδά ήταν βαθιά συγκινημένη στην τελευταία της εκπομπή στο Πρωινό, αφού αγάπησε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της που κράτησε πολλά χρόνια προβολής στον αέρα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος που αποχώρησε η Σκορδά από τον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο, έκανε μια εξαίρεση για τον πρώην συνεργάτης της, Άρη Καβατζίκη και μίλησε στο περιοδικό Glow για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ανέφερε το λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1.

«Υπήρξαν πολλές και διαφορετικές συζητήσεις, ήθελαν να μείνω στον ΑΝΤ1 -με όποιον τρόπο- αλλά δεν μπορούσα. Ήταν μία καθαρά προσωπική απόφαση, χωρίς να έχω έτοιμο το επόμενο βήμα. Δε λειτουργώ με “καβάτζες” στη ζωή μου, αλλά με εντιμότητα και συναίσθημα», εξομολογήθηκε και συνέχισε: «Για τα δεδομένα της τηλεόρασης, ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρή, αλλά στο τέλος της ημέρας μένουν οι αξίες μας. Κι αν ο χώρος είναι δύσβατος, τον μοναδικό άνθρωπο που έχω ταλαιπωρήσει είναι εμένα ευτυχώς. Και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές δεν προστάτευσα τον εαυτό μου».

«Ό,τι λάθη έχω κάνει τα πλήρωσα εγώ, είναι λάθη προς εμένα την ίδια και έχω υποστεί τις συνέπειες. Ακόμη κι όταν φοβήθηκα στις “σκοτεινές περιοχές” αυτής της δουλειάς, έφτασα στα 43 μου και συνεχίζω να την κάνω από την πλευρά του ροζ. Δε θα τιμωρούσα ποτέ κάποιον, αυτό για μένα δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη. Έχω μάθει να στηρίζω τους συνεργάτες μου, με τα καλά και τα κακά τους. Έχω μάθει να ακούω και στο τέλος να αποφασίζω εγώ», συμπλήρωσε.