«Στο “Πρωινό” η συνεργασία μου είναι...» - Τι συμβαίνει με την Κορινθίου και το συμβόλαιο στον ΑΝΤ1

«Αυτή τη στιγμή είναι πέντε πράγματα που θέλω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στο “Πρωινό” η συνεργασία μου είναι...» - Τι συμβαίνει με την Κορινθίου και το συμβόλαιο στον ΑΝΤ1

Πολλές είναι οι ερωτήσεις που δέχεται η Μαρία Κορινθίου για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς άγνωστο παραμένει αν μείνει ή φύγει από τον ΑΝΤ1 και την παρουσίαση του Πρωινού στην lifestyle ζώνη της εκπομπής. Την ώρα που βλέπουμε να γίνονται πολλές μεταγραφές, η ίδια δεν έχει κάνει μια συζήτηση με το σταθμό του Αμαρουσίου.

Υπάρχουν και οι φήμες που θέλουν την ηθοποιός πάει στο Star μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη με σκοπό να παρουσιάσουν εκπομπή, γεγονός για το οποίο επίσης απάντησε.

Οι δηλώσεις της Κορινθίου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Αρχικά όπως ενημέρωσε, ακόμη δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι, καθώς είναι νωρίς.

«Φυσικά γίνονται πολλές συζητήσεις δόξα τω Θεώ εδώ και πολλά χρόνια και είναι ευγνώμων για αυτό, γίνονται διάφορες προτάσεις. Είναι νωρίς να απαντήσω γιατί έχω ένα συμβόλαιο και μια συνεργασία με το κανάλι μου. Προέχει άρα αυτό. Από εκεί και πέρα, το ξέρετε και εσείς ότι η σεζόν ξεκινάει μετά το Πάσχα», ανέφερε για τις προτάσεις που της έχουν γίνει.

«Το σίγουρο είναι, ότι αυτά που λένε δεν ισχύουν.» είπε για το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 «Η συνεργασία μου είναι σίγουρα ότι έχουμε συνεννοηθεί»

«Ό,τι θέλω και ό,τι λαχταράει η ψυχούλα μου, τα βάζω στόχο και τα κάνω. Αυτή τη στιγμή είναι πέντε πράγματα που θέλω», ανέφερε στη συνέχεια έπειτα από ερώτηση αν θα μπορέσει να κάνει θέατρο.

«Ο Γιάννης θα απαντήσει ο ίδιος. Έχουμε μεγαλώσει, είμαστε σχεδόν 20 χρόνια μέσα σε αυτόν τον χώρο. Σίγουρα, μεγαλώνοντας βάζεις προτεραιότητες, κάνεις τις επιλογές σου. Εγώ προσωπικά είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να κάνω αυτό που με ευχαριστεί», δήλωση σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση ο σύζυγός της/