Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Αυτό μου άλλαξε όλη την ζωή!» - Η αποκάλυψη της μαγείρισσας στον αέρα του STAR

Μόνο εκεί συνειδητοποιούσα ότι κάτι γίνεται!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Αυτό μου άλλαξε όλη την ζωή!» - Η αποκάλυψη της μαγείρισσας στον αέρα του STAR

Το πρωί του Σαββάτου (1/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Dot» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη, που έδωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η γνωστή chef αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκανε λόγο στην εκπομπή του STAR, για την στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της γαστρονομίας, την επιλογή της να ανοίξει το πρώτο της μαγαζί, την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί κατα καιρούς, αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

Διαβάστε επίσης: Πρωινό: «Είχα κι ένα μικρό ατύχημα...πολύς πόνος» - Όλη η αλήθεια για την απουσία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Οι δηλώσεις της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τον πατέρα της και το πρώτο της εστιατόριο

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πάρει τέτοια μεγάλη έκταση. Ποτέ όμως. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα με λένε με το μικρό μου όνομα κι ότι όλη η Ελλάδα θα λέει Αργυρώ και το μυαλό της θα πηγαίνει στην Αργυρώ. Δεν το φανταζόμουν και δεν μπορούσα να καταλάβω την έκταση που έχει αυτό. Μόνο όταν βρισκόμουν με πολύ κόσμο σε κάποια ταξίδια στην περιφέρεια.

Μόνο εκεί συνειδητοποιούσα ότι κάτι γίνεται. Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω και να καταλάβω ότι αλλάζει κάτι. Αυτό που άλλαζε στην καθημερινότητά μου ήταν ότι έλεγα πως ανέβηκα ένα σκαλί και θα πρέπει να αγωνιστώ να πατήσω σταθερά και να μην χάσω αυτό το σκαλί. Για να πάω στο επόμενο βήμα», είπε αρχικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Τα αντιμετωπίζω όλα με χαμόγελο γιατί εγώ ξέρω ποια είναι η Αργυρώ, πως ξεκίνησε και που βρίσκεται σήμερα και πως πατά στα δύο της πόδια. Κάποιες φορές, ειδικά στην αρχή στενοχωριόμουν κι έλεγα μα γιατί; Παρεξήγησαν αυτό που είπα. Μετά άρχισα να μην δίνω σημασία και κατάλαβα ότι έτσι είναι το παιχνίδι στα έντυπα», εξομολογήθηκε η μαγείρισσα.