Ελίνα Παπίλα: «Όταν γέννησα το τρίτο μου παιδί...» - Ασύλληπτο περιστατικό με την παρουσιάστρια το παρελθόν

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελίνα Παπίλα: «Όταν γέννησα το τρίτο μου παιδί...» - Ασύλληπτο περιστατικό με την παρουσιάστρια το παρελθόν

Το μεσημέρι του Σαββάτου (1/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Είμαστε μαζί» αναφέρθηκαν στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κάποιος για το σώμα τους και το body shaming, που απασχολεί αυτόν τον καιρό τους ανθρώπους.

Η Ελίνα Παπίλα μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ξεκίνημα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τον λόγο), αναφέρθηκε στα όσα περνάει μια γυναίκα ή ένας άνδρας εξαιτίας κάποιων παραπάνω κιλών. Ακόμη, με αφορμή αυτό αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό του παρελθόντος, από όταν είχε γεννήσει το τρίτο της παιδί.

Το σχόλιο της Ελίνας Παπίλα για τα παραπανήσια κιλά

«Μπορεί να της αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, όπως αρέσει και σε εμένα. Εγώ στο τρίτο παιδί ήρα ξανά αρκετά κιλά και ποτέ δεν ήμουν skinny και ποτέ δεν έχω υπάρξει πάρα πολύ αδύνατη. Πάντα είχα τα κιλά μου και χωρίς εγκυμοσύνη. Απλά κάποιο καλοκαίρι μου άρεσε να τρώω όλη μέρα παγωτά γιατί έτσι ήθελα. Όταν γέννησα το τρίτο παιδί, μου έγραφαν μετά από ένα χρόνο πότε γεννάς; Με γελάκια», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

«Εμένα με στενοχωρεί ότι δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να στενοχωρήσουν έναν άνθρωπο. Τι θέλω να πω, ότι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης ή κάποιου προβλήματος ή για κάποιο λόγο παίρνεις κιλά, ε και τι έγινε; Γιατί κάποιος μπαίνει σε ένα κινητό ή σε έναν υπολογιστή και πληκτρολογεί τέτοια σχόλια; Θα σου πω την άποψή μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος, που έχει παραπάνω κιλά και δεν θέλει να τα χάσει.

Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα πιο αδύνατο, πιο κομψό ή της δικής μας αισθητικής σώμα. Εγώ θέλω να πω για αυτούς που στέλνουν τέτοια μηνύματα που διάβασα για την Lana Del Rey και για άλλες περιπτώσεις, όταν δείχνεις με τον δάχτυλο κάποιον, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα», συνέχισε να λέει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Η αιχμηρή απάντηση της Παπίλα μετά την πρεμιέρα της

Η παρουσιάστρια μετά τις δύο εκπομπές βλέπουμε να έχει λάβει πολλά και διαφορετικά σχόλια τόσο για το στήσιμο της ίδιας και της ομάδας, όσο και το όλο concept, που παρουσιάζουν και συγκεκριμένα για τις θεματικές.

Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι, που θεώρησαν την εκπομπή ''παλιακή'' (δείτε εδώ αναλυτικά ποιος το είπε) με την Παπίλα να παίρνει το λόγο την Τετάρτη 22/3 απαντώντας σε όλα τα παραπάνω μέσα από τις δηλώσεις, που παραχώρησε στην κάμερα του Super Κατερίνα.

«Εγώ τα ακούω όλα, σέβομαι όλους εκείνους, που έχουν να πουν είτε κάτι καλό είτε κάτι κακό για την εκπομπή είτε καλό είτε κακό, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο πραγματικά», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα και συνέχισε «Να δώσουμε λίγο χρόνο ε; Τι λέτε; Άλλο ένα Σαββατοκύριακο και ακόμη ένα...ε τι λέτε; Ας δώσουμε λίγο χρόνο», είχε πει η Ελίνα Παπίλα.