Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η μόνη παρείσακτη εδώ...» - Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία από το Παρίσι

Η μάχη στα σχόλια της ανάρτησης!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η μόνη παρείσακτη εδώ...» - Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία από το Παρίσι

Το μεσημέρι του Σαββάτου (1/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» αναφέρθηκαν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το ταξίδι της στο Παρίσι, μαζί με τον σύζυγο της, Βασίλη.

Μπορεί η θέα από το ξενοδοχείο να είναι απίστευτη και να χαλαρώνουν οι δύο νέοι γονείς, λίγο μακριά από την Ελλάδα (δείτε εδώ την φωτογραφία) αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που θα σταματούσε τους χρήστες του instagram να το σχολιάσουν για άλλη μια φορά αρνητικά.

Βέβαια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε σε ένα μόνο σχόλια, κάποιου χρήστη, το οποίο μάλλον την εξόργισε αρκετά.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της στο Παρίσι

«Πόσο παρείσακτο θα νιώθει αυτό το μωρό που κάπου το άφησε η μάνα του», ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ίδια απάντησε: «Η μόνη παρείσακτη είστε εσείς στο προφίλ μου».

Οι νέες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το Παρίσι

Το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησαν πριν μερικές μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μιας και πριν μερικούς μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά γονείς και οι υποχρεώσεις τους είναι πάρα πολλές.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει αφιερώσει όλο τον χρόνο της στον μπέμπη της, μιας και είναι η απόλυτη προτεραιότητά της για αυτό έχει χρειαστεί να περιορίσει τόσο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο και τις προσωπικές (δείτε εδώ τι έχει στερηθεί μετά τον ερχομό του μικρού).

Ωστόσο, φροντίζει να παραμείνει εξαιρετικά ενεργή στα social media για αυτό και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα.

Προκειμένου όμως να ξεσκάσει τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μετά την γέννηση του γιου της και μάλιστα όπως είδαμε επέλεξαν το Παρίσι, την πόλη του έρωτα.

Η ίδια ήταν φυσικά αυτή που έκανε την αποκάλυψη μιας και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της όπου τη βλέπουμε να ποζάρει σε ένα άκρως gourmet και ιστορικό εστιατόριο στο Παρίσι που λειτουργεί από το 1927.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς από τότε έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από το πανέμορφο Παρίσι αλλά και από το ξενοδοχείο που μένουν. Βέβαια, δεν έχει αποκαλύψει αν είναι μαζί και ο γιος τους.

undefined

undefined