Εκτός από το τραγούδι ασχολείται και με... - Το άγνωστο επάγγελμα του Σαρμπέλ

«Ζω σε τρεις χώρες αυτή τη στιγμή»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Εκτός από το τραγούδι ασχολείται και με... - Το άγνωστο επάγγελμα του Σαρμπέλ

Το πρωί της Παρασκευής (31/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Σαρμπέλ. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο J2US, αλλά και στην γυναίκα του.

Επιπλέον, ο Σαρμπέλ , που πρόσφατα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας (δείτε εδώ την απάντηση του) έκανε λόγο στην εκπομπή του ALPHA, για τα επαγγελματικά σχέδια που έχει, αφού τελειώσει το talent show, αλλά αποκάλυψε και τον τρόπο που δεν φθείρει η απόσταση την σχέση του με την γυναίκα της ζωής του.

Οι δηλώσεις του Σαρμπέλ για τα επαγγελματικά του σχέδια και όχι μόνο

«Πάσχα θα κάνω στο Κατάρ. Επιτέλους θα πάω για λίγο σπίτι μου, γιατί εδώ στην Αθήνα μένω σε ξενοδοχείο και έχω κουραστεί πάρα πολύ», ξεκίνησε να λέει ο Σαρμπέλ.

«Το φιλί της Ανάστασης θα το δώσω στη γυναίκα μου που είναι στο Κατάρ, Μου λείπει πάρα πολύ και της λείπω πολύ. Όταν τελειώσει το J2US, θα γυρίσω για λίγο στο Κατάρ, έχω και κάποιες δουλειές στο Ντουμπάι και μετά στο Λονδίνο γιατί έχω και εκεί μια επιχείρηση. Ζω σε τρεις χώρες αυτή τη στιγμή. Οι επιχειρήσεις έχουν να κάνουν με επενδύσεις και ακίνητα», συμπλήρωσε.

Η απάντηση της Σοφίας Βογιατζάκη στα αρνητικά σχόλια για το φιλί με τον Σαρμπέλ

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Just The 2 of Us η Σοφία Βογιατζάκη, την ώρα που τραγουδούσε μαζί με τον Σαρμπέλ στη σκηνή, τον άρπαξε και τον φίλησε στο στόμα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) και αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια τα οποία ακούστηκαν και γράφτηκαν στην τηλεόραση αλλά και στα social media.

Η ίδια, λοιπόν, απάντησε το πρωί του Σαββάτου 18/3 στην κάμερα του MEGA και της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, εξηγώντας πως δεν την ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, διότι κανείς δεν βλέπει το νόημα πίσω από την πράξη και πολλοί θέλουν απλώς να βγάλουν κακία προς τα έξω.

«Κανείς σε αυτή τη χώρα δεν ακούει τον στίχο; Όλοι θεώρησαν ότι έγινε προς χάρην εντυπωσιασμού; Δεν έχουμε κανέναν λόγο να γινόμαστε σάκοι του μποξ για οποιαδήποτε κόμπλεξ. Όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του βρίσκει και βαράει όποιον είναι στα φώτα», ανέφερε ενοχλημένη η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Δεν με απασχολεί, δεν το ακούω καν. Κατάλαβες τι λέω;».