Ζέτα Δούκα: «Μας πήρε 26 ώρες να την κρατήσουμε αγκαλιά» - Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και η συγκινητική εξομολόγηση

Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κορούλας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

H Ζέτα Δούκα έχει τεράστια αδυναμία στην 7χρονη κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Χατζαντωνά. Μαμά και κόρη περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν, ενώ παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Χθες λοιπόν, η Θάλεια είχε γενέθλια της και το γιόρτασε με τις πιο όμορφες εκπλήξεις τις οποίες είχαν ετοιμάσει οι γονείς της. Μάλιστα, η ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η συγκινητικη ανάρτηση της Δούκα για τα γενέθλια της κόρης της

Η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της πριν από 7 χρόνια. Όπως επίσης αποκάλυψε, η γέννα διήρκησε 26 ώρες.

«Τέτοια ώρα περίπου πριν 7 χρόνια, περιμένοντας να γεννήσω τη Θάλεια. Πίστευα ότι θα ήταν σύντομο αλλά τελικά πήρε 26 ώρες μέχρι να την κρατήσουμε αγκαλιά», έγραψε στην ανάρτηση της η Ζέτα Δούκα.

Να σημειωθεί πως η ηθοποιός είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορά τα παιδιά - δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ζέτα Δούκα κόρη γέννα
Instagram/zetadouka

Η στιγμή που έσπασαν τα νερά της

Η Ζέτα έχει δημοσιεύσει και τις αναμνηστικές φωτογραφίες που έβγαλε πριν γεννήσει αλλά και μέσα στην αίθουσα τοκετού. Η ηθοποιός έχει γράψει λοιπόν για εκείνη τη μέρα που θα της μείνει αξέχαστη για πάντα:

«Τέτοια ώρα πριν 5 χρόνια κι έχοντας πάρει ακόμη μια βδομάδα εγκυμοσύνης μέρα την 40η, εκεί που κάναμε αστεία με τον Μιχάλη συγκρίνοντας τις κοιλιές μας, έσπασαν τα νερά μου! Αρον-άρον άρπαξα την τσάντα που είχα ετοιμάσει για το μαιευτήριο, κι αφού τηλεφώνησα στον Ηλία Χιντιπά τον γυναικολόγο μου, ξεκινήσαμε για το Γαία , παίρνοντας στο μεταξύ τηλέφωνα σε γονείς και φίλους να τους ειδοποιήσουμε ώστε να προλάβουν να έρθουν! Εντέλει δεν ήταν τόσο σύντομη , ούτε τόσο εύκολη η γέννα αφού το παιδί, μη αποφασισμένο να ξεμυτίσει, ούτε σωστή θέση είχε πάρει ούτε καλή διαστολή είχα».

https://www.instagram.com/p/CNIkGZTrJpG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=91f46213-ddd6-4f40-8f16-c2297957e486