«Είναι η μελαχρινή κοπέλα, και ο Σκουλάς;» - Επική στιγμή με την Βατίδου να μπερδεύει την Καραβάτου με την Μπακοδήμου στο My Style Rocks

Τι είπε για την κριτική επιτροπή; Τα "έχασε" η δημοσιογράφος του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι η μελαχρινή κοπέλα, και ο Σκουλάς;» - Επική στιγμή με την Βατίδου να μπερδεύει την Καραβάτου με την Μπακοδήμου στο My Style Rocks

Σε κοσμική εκδήλωση βρέθηκε η Εύη Βατίδου και δημοσιογράφος του Open Weekend της έκανε δηλώσεις. Ανάμεσα στις ερωτήσεις λοιπόν, υπήρχε και το My style rocks, το οποίο έχει προκαλέσει χαμό φέτος με τα όσα συμβαίνουν στον αέρα ανάμεσα στις παίκτριες και την κριτική επιτροπή.

Η δημοσιογράφος του OPEN συγκεκριμένα, την ρώτησε αν της αρέσει το show μόδας και αν θα ήθελε η ίδια να βρεθεί στην κριτική επιτροπή.

Η αντίδραση της Βατίδου για το My style rocks

«Είναι η μελαχρινή η κοπέλα, η Παπα.... Παπαγεωργίου, είναι ο Κουδουνάρης σωστά; και ο Σκουλάς; Σκουλός, μπράβο. Μια χαρά, ωραίοι είναι. Και η Μαρία Μπακοδήμου μου αρέσει, δε με ενοχλεί σαν παρουσιάστρια. Όχι, δεν είναι η Μπακοδήμου, η Καραβάτου» είπε η Εύη Βατίδου.

Δείτε επίσης: Το πρόβαλλαν απογευματιάτικα στον ΣΚΑΙ - Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας My style rocks που δεν έκοψαν

Οι δηλώσεις για τα παιδιά της και τον Κούγια

Την ίδια ημέρα στην ίδια εκδήλωση, μιλώντας σε όλες τις κάμερες είπε:

«Πανέμορφη δεν είμαι, τρώγομαι, αλλά προσπαθώ. Πρέπει να θες να είσαι αδύνατος, γιατί βλέπω τώρα τελευταία ότι έχει αλλάξει λίγο όλο το στυλ και περνάει πάρα πολύ και η μπογιά της πιο τροφαντούλας γυναίκας με τα πιασιματάκια της. Και χαίρομαι γι' αυτό γιατί τις βλέπω πιο ευδιάθετες και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν», είπε αρχικά.

Και απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου για μία δήλωσή της που έλεγε, σύμφωνα με εκείνον, πως ο δικηγόρος έκανε καριέρα εξαιτίας της: «Καμία σχέση, Τα έχεις μπερδέψει τελείως εσύ», ενώ εξήγησε πως σίγουρα το όνομά της έχει βοηθήσει στην καριέρα του πρώην της, αλλά ισχύει και το αντίστροφο.

«Εδώ με ρωτάνε ακόμα τι κάνει ο άντρας μου. Οκ. Τίποτα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ πια, τίποτα, έχω συνηθίσει τα πάντα. Δεν τον πολυβλέπω, αλλά άμα τον δω θα του πω γεια. Λογικό δεν είναι;», κατέληξε.