My style rocks: Το πρόβαλλαν απογευματιάτικα στον ΣΚΑΙ - Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας που δεν έκοψαν

Λίγοι το παρατήρησαν!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Το πρόβαλλαν απογευματιάτικα στον ΣΚΑΙ - Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας που δεν έκοψαν

To My style rocks μπορεί φέτος να μην πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα ποσοστά του), ωστόσο έχει συζητηθεί περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους κύκλους, λόγω της επιλογής των παικτριών που επέλεξε η παραγωγή για να συμμετέχουν.

Από τα πρώτα επεισόδια ξεκίνησαν οι τσακωμοί και πολλές κοπέλες έχουν φτάσει στο σημείο να πετάξουν μέχρι και... Γαλλικά την ώρα του γυρίσματος. Όλες σε κάθε επεισόδιο κλαίνε και τα δάκρυα τρέχουν ποτάμι τόσο επειδή νιώθουν ότι αδικούνται από τους κριτές, όσο και λόγω της πίεσης που δέχονται από τις αντιπάλους τους.

Δεν έχουν λείψει δε και οι τσακωμοί τους με τους τρεις κριτές. Ο Δημήτρης Σκουλός έχει φτάσει στο σημείο να τις κράξει άσχημα, ενώ οι υπόλοιποι να μιλούν σκληρά στις κοπέλες αναφέροντας πως δεν σέβονται.

Και στα social media επίσης αρκετές κοπέλες εξαιτίας της συμπεριφοράς τους δεν ακούνε καθόλου θετικά σχόλια, με πιο πρόσφατο περιστατικό την Emilia Vodos που φόρεσε αληθινή γούνα και δέχτηκε σκληρή κριτική από τα κανάλια.

Βέβαια, δεν ξεχνάμε και την Βασιλική η οποία είναι στα "μαχαίρια" με την Χριστιάνα και οι τσακωμοί τους είναι γεγονός σε κάθε επεισόδιο.

Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας στο My style rocks

Εμείς ωστόσο θα μιλήσουμε για ένα πλάνο παίκτριας που ήταν αρκετά αποκαλυπτικό και προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Πρόκειται για ένα πλάνο που λίγοι παρατήρησαν. Συγκεκριμένα, η Όλγα φόρεσε ένα ιδιαίτερο ρούχο που στο πάνω μέρος κάλυπτε ένα μικρό μέρος του στήθους της.

Η κοπέλα λοιπόν πήρε την καλύτερη βαθμολογία και στο τέλος έκανε πασαρέλα για να παρουσιάσει για τελευταία φορά το λουκ της. Σε αυτή την φορά όμως ήταν που είχε ένα ατύχημα με το ρούχο της το οποίο στον ΣΚΑΙ κάλυψαν με μπλερ!