«Είχα κρατήσει μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό...» - Παναγιώταρου & Σχίζας "έσπασαν" τη σιωπή τους για την σχέση τους μετά το Survivor All Star

«Δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχα κρατήσει μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό...» - Παναγιώταρου & Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στη Ρουμανία και να κάνουν πολυτελείς διακοπές (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ονειρεμένο ταξίδι τους), ωστόσο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στο στόχαστρο, καθώς βγήκαν φήμες μέσα στο Survivor All Star που άφησαν υπονοούμενα πως η σχέση τους πέρασε κρίση και πολλοί θεώρησαν πως μετά την επιστροφή του πρώτου από τον Άγιο Δομίνικο θα χώριζαν.

Γι' αυτό πήραν τον χρόνο τους, απείχαν από τα social media και τα φώτα της δημοσιότητας και προσπάθησαν να απολαύσουν λίγες στιγμές ηρεμίας μαζί. Την Κυριακή 2/4, όμως, μίλησαν στο Open Weekend και απάντησαν για την σχέση τους, αλλά και την απόσταση που πήραν.

Η αλήθεια για την σχέση Παναγιώταρου - Σχίζα μετά το Survivor All Star

«Η αλήθεια είναι ότι είχα κρατήσει μια απόσταση όλον αυτόν τον καιρό, είχα την ανάγκη να το κάνω κι εγώ κι ο Στάθης που ήταν όλο αυτό το διάστημα μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε μια χαρά. Είμαστε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μας ένωσε περισσότερο. Είμαστε οκ. Είχαμε την ανάγκη κάποιες στιγμές να τις ζήσουμε πιο πολύ για εμάς τους δύο ουσιαστικά κι όχι για τον κόσμο», εξήγησε.

«Έχω βγάλει σίγουρα κάποια συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους και ζω το τώρα, ζω την στιγμή. Το έχω ξεπεράσει, το έχω αφήσει πίσω. Γενικά, πράγματα τα οποία με ενοχλούν τα διαγράφω, ασχολούμαι ελάχιστα μαζί τους και μετά τα διαγράφω και νομίζω ότι δεν χρειάζεται υπερανάλυση όλο αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα, τελείωσαν. Είμαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ενώ ο Στάθης Σχίζας μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η ζωή συνεχίζεται, μια χαρά, επιστρέψαμε στην καθημερινότητα, στις δουλειές μας και στο σπίτι μας. Όλα καλά. Δεν μας είχε χωρίσει κάτι σαν ζευγάρι για να μας ενώσει κάτι. Όπως ήμασταν, είμαστε».

«Πρέπει να φυγω», είπε όταν ρωτήθηκε για το αν είναι εύκολο να βρουν φαγητό οι παίκτες γενικότερα στο παιχνίδι, μετά από όσα ακούστηκαν για την λίστα του Ηλία Γκότση (δείτε εδώ ποιανού είναι τελικά).